Αθλητικα

Καραλής: "Ζημιές πολλών χιλιάδων ευρώ στο ΔΑΚ" (VIDEO)

Στην Τρίπολη βρέθηκε την Τρίτη (12/07) τεχνικό στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Τρίπολης, Θεόδωρου Καραλή.

 

 

Ο κ.Σωφρονάς αφού επισκέφθηκε τον κ.Καραλή και τον Δήμαρχο Τρίπολης κ.Παυλή, βρέθηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης, όπου και με τη βοήθεια του κ.Καραλή και των υπαλλήλων διαπίστωσε ιδίοις όμασι το μέγεθος της καταστροφής από το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Αρκαδία.

 

"Η καταστροφή ξεπερνά – μαζί με τις ζημιές στο σκοπευτήριο – τα 35.000 ευρώ", ανέφερε σε δηλώσεις του στον Αρκαδία 93.8 ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ.

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

 

 

Σε απάντηση του ερωτήματος σας σχετικά με ζημιές που προκλήθηκαν σε εγκαταστάσεις των δομών του Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Τρίπολης ,μετά την νεροποντή της 25ης Ιουνίου 2016 σας ενημερώνουμε ότι:

   

Α) Στο Δημοτικό σκοπευτήριο : έπαθαν ζημιές  δύο (2) εφεδρικοί αεροσυμπιεστές διακοσίων (200 ) και εκατόν πενήντα (150) λίτρων καθώς και περίπου 5.000 δίσκοι σκοποβολής. Επίσης έχει υποστεί φθορές ο δρόμος που οδηγεί στο Δημοτικό Σκοπευτήριο.

 

Β) Στο Δ.Α.Κ. Τρίπολης:

         

1.  Κολυμβητήριο 

Μπήκαν λασπόνερα στην είσοδο του κολυμβητηρίου, στα αποδυτήρια, στις τουαλέτες του κοινού, στο διάδρομο εντός του κολυμβητηρίου, στο μηχανοστάσιο, και στο αντλιοστάσιο. Σοβαρές ζημιές έγιναν στο μηχανοστάσιο και αντλιοστάσιο όπου γέμισαν νερό οι ηλεκτροκινητήρες στους καυστήρες και οι ηλεκτροκινητήρες στο σύστημα ανακυκλοφορίας των κολυμβητικών δεξαμενών. 

       

2.  Βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου και χώρου ρίψεων 

Μπήκαν λασπόνερα στα φρεάτια και στα μπεκ ποτίσματος, με αποτέλεσμα να γεμίσουν λάσπη και να κολλήσουν τα περισσότερα μπέκ τα οποία δεν δουλεύουν. 

       

3. Κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου, στίβος μαζί με τα δύο σκάμματα άλματος εις μήκος και δύο στρώματα αλμάτων εις ύψος και αλμάτων επί κοντό, βοηθητικό σκάμμα  και περιβάλλοντες  χώροι αυτών, εξωτερικοί χώροι κλειστού γυμναστηρίου, εξωτερικοί χώροι στίβου και κερκίδων, γήπεδο Μπιτς Βόλεϊ και στα τρία γήπεδα τένις.   

Μπήκαν χώματα και μπάζα από το ποταμάκι του Αγίου  Νικολάου που υπερχείλισε και σκέπασαν όλους τους προαναφερόμενους  χώρους, έφραξε τα φρεάτια και τα κανάλια απορροής με αποτέλεσμα στα σκάμματα αλμάτων το Μπιτς Βόλεϊ να χρειάζεται αντικατάσταση η άμμος επειδή αλλοιώθηκε η σύνθεση της, αποκολλήθηκε και καταστράφηκε μέρος του ταρτάν, τα φρεάτια και τα κανάλια απορροής χρειάζονται καθάρισμα και  απομάκρυνση μπάζων προκειμένου να επαναλειτουργήσουν . Επίσης ζημιές έγιναν  στα στρώματα ύψους και επί κοντό, όπου έμπασαν νερά και σκίστηκαν τα καλύμματα τους. 

 

Γ) στο αντλιοστάσιο του ΔΑΚ Τρίπολης 

Μπήκαν λασπόνερα με αποτέλεσμα να καταστραφεί  το πιεστικό συγκρότημα. 

 

Δ) Στον Β Παιδικό σταθμό εξαιτίας της εισόδου μεγάλου όγκου υδάτων στο υπόγειο έπαθαν ζημιά τα πιεστικά.

 

Ακολουθεί βίντεο...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.