Stoiximan.gr

Η Stoiximan "χειροκροτάει" τους Έλληνες που έγιναν #MiaOmada 

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης που ζούμε, το κάθε Brand, o κάθε ζωντανός οργανισμός και εταιρική οντότητα καλείται να επικοινωνήσει με τους Έλληνες ως εργοδότης, ως χορηγός αλλά κυρίως ως μέρος του κοινωνικού συνόλου για να μεταφέρει το μήνυμά του προς τους Έλληνες.

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό, η Stoiximan δημιούργησε ένα νέο τηλεοπτικό σποτ με στόχο να ευχαριστήσει, να ενθαρρύνει αλλά και χειροκροτήσει τον κόσμο για την προσπάθεια που έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει. Σημαντικό κομμάτι του κοινωνικού αυτού μηνύματός της Stoiximan αποτελεί και η ελπίδα για το “αύριο” που περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία.

Ο βασικός κορμός του σεναρίου είναι η “αντιστροφή” μιας πραγματικότητας που γνωρίζαμε μέχρι πρόσφατα. Το σποτ παρουσιάζει τα μέλη της αθλητικής οικογένειας της Stoiximan που αποτελούν πηγή έμπνευσης, θαυμασμού και αποδέκτες του χειροκροτήματος του κόσμου, να ανταποδίδουν αυτό το χειροκρότημα και να ενθαρρύνουν τους συμπολίτες μας που αυτές τις μέρες δίνουν τον δικό τους αγώνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα, στα εργοστάσια, στον πρωτογενή τομέα και αυτούς που εργάζονται και βρίσκονται στο δρόμο και εν γένει δεν σταματούν να εργάζονται για όλους εμάς. Έτσι μαζί με τους καθημερινούς ανθρώπους, στο βίντεο χειροκροτούν ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Άννα Κορακάκη, η Βασιλική Μιλλούση, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο Γιώργος Σαμαράς, ο Ματιέ Βαλμπουενά και ο Αντελίνο Βιεϊρίνα κάτω από την τόσο οικεία φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη που κάνει την εκφώνηση του κειμένου.

Το σποτ επικοινωνεί και σκιαγραφεί με τρόπο απλό και ανεπιτήδευτο το γεγονός πως αυτές τις κρίσιμες στιγμές, μείναμε ενωμένοι και ότι αυτό που αντιμετωπίζουμε απαιτεί να είμαστε όλοι μέλη της ίδιας ομάδας. Να προσπαθούμε όλοι μαζί, να νικήσουμε, για να απολαύσουμε την επιστροφή όλων αυτών που αγαπάμε και μας κάνουν περήφανους όπως είναι οι αθλητές μας. Απέναντι στην παρούσα κατάσταση όλοι ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία. Τα απλά πράγματα που κάνουμε σεβόμενοι τους συνανθρώπους μας είναι πια ηρωικά. Ήρωας δεν είναι κάποιος επώνυμος ή δυνατός. Ήρωες είμαστε εμείς. 

«Τελικά αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε δεν είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε. 

Είναι ότι ξέρουμε να κερδίζουμε στα δύσκολα. 

Είναι σαν εκεί που θα περίμενες να λυγίσουμε, εμείς να γινόμαστε πιο δυνατοί. 

Να θυμίζουμε, έστω και για λίγο, Ήρωες. 

Ήρωες που δείχνουν πόσα μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι όταν είναι ενωμένοι.

Τον πιο μεγάλο αγώνα τον κερδίζουμε όλοι μαζί. Σαν #MiaOmada.

Η νέα επικοινωνία της Stoiximan έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις της στο πλαίσιο της κρίσης του Covid19. Να θυμίσουμε ότι η Stoiximan ήταν από τις πρώτες εταιρείες που έσπευσαν να στηρίξουν το εθνικό σύστημα υγείας δωρίζοντας 250.000 μάσκες, ενώ σε ανάλογες δράσεις δωρεάς εξοπλισμού προχώρησε και σε άλλες χώρες της δραστηριότητάς της, όπως στην Κύπρο, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία. 

Λίγα λόγια για τη Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου στην Ευρώπη. Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 5 χώρες μέσω των brands Stoiximan για την Ελλάδα και την Κύπρο και Betano για τη Γερμανία, τη Ρουμανία και την Πορτογαλία. Επενδύοντας στην τεχνολογία και το ανθρώπινο δυναμικό, κατάφερε μέσα σε 3 χρόνια να επταπλασιάσει το ανθρώπινο δυναμικό του, απασχολώντας σήμερα περισσότερους από 700 εργαζόμενους, εκ των οποίων οι 230 στελεχώνουν το τμήμα Τεχνολογίας. 

Με έμφαση στην Τεχνολογία και τον Άνθρωπο, το Υπεύθυνο Παιχνίδι και τον Αθλητισμό, υλοποιεί ένα εκτεταμένο πλάνο δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας. Ανάμεσά τους, το πρόγραμμα «Μικροί Ήρωες» που από το 2017 προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες σε περισσότερα από 26.000 παιδιά σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα, αναπτύσσει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών που έχουν αγγίξει περισσότερους από 400 αθλητές, ενώ με την πρωτοβουλία “Try This At Home” ανατρέπει στην πράξη το Brain Drain.  

Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα μας επισκεφθείτε το www.stoiximan.gr, για τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης το www.iroes.gr και για την πρωτοβουλία “Try This At Home” το https://braingain.stoiximan.gr"

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.