Stoiximan.gr

Champions League & Europa επιστρέφουν με σούπερ προσφορά* & Fantasy στη Stoiximan

Τριήμερο φεστιβάλ μπάλας στην Ευρώπη και η Stoiximan κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο!

Ώρα προημιτελικών σε Champions League & Europa League με κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη να θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην 4άδα των δύο διοργανώσεων.

Από το Ρεάλ-Λίβερπουλ της Τρίτης και το Μπάγερν-Παρί της Τετάρτης μέχρι το Άγιαξ-Ρόμα της Πέμπτης, η ποδοσφαιρική δράση αναμένεται “καυτή”!

Και η Stoiximan δεν θα μπορούσε παρά να κάνει το παιχνίδι σου καλύτερο και αυτό το τριήμερο. Ήδη είναι διαθέσιμη μία σούπερ προσφορά* για τους αγώνες του Champions League & του Europa League, ενώ υπάρχουν συνολικά είκοσι Fantasy τουρνουά για τις δύο διοργανώσεις αυτό το τριήμερο!

Τα φώτα φυσικά στρέφονται πρώτα στα αστέρια, όπου για τους 4 προημιτελικούς του Champions League, η Stoiximan προσφέρει πάνω από 2.400 στοιχήματα & ειδικές επιλογές! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι μπορείς να βρεις από τις προσπάθειες προς την εστία του Σαλάχ κόντρα στη Ρεάλ (2+ στο 2.10) έως τα… τάκλιν του Εμπαμπέ κόντρα στην Μπάγερν (2+ στο 6.00).

Τέλος, να σημειωθεί ότι και οι 8 αναμετρήσεις των πρώτων προημιτελικών θα είναι διαθέσιμες στη Stoiximan με 0% γκανιότα**.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
**Αφορά μόνο την επιλογή "Νικητής Αγώνα" πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους αγώνες.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.