Stoiximan.gr

Ρεάλ-Τσέλσι με Stoiximan Master, Μπάγερν με 4.65

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ώρα των ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League έφτασε με Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις & Stoiximan Master στο Μπερναμπέου!

Η Βιγιαρεάλ φιλοδοξεί να κάνει τη μεγάλη έκπληξη στη φετινή διοργάνωση, αποκλείοντας τη Μπάγερν. Το "κίτρινο υποβρύχιο" επικράτησε 1-0 στο "Ceramica" χάρη σε τέρμα του Ντανζούμα από το 8', που ήταν και η μοναδική on target τελική της ισπανικής ομάδας στο ματς! Η νίκη ήρθε χάρη στη συνοχή και την πειθαρχία της ανασταλικής λειτουργίας, επιτρέποντας στους Βαυαρούς την πρωτοβουλία, όχι όμως και τη δημιουργία πολλών φάσεων στην περιοχή. 

Mπάγερν-Βιγιαρεάλ με Super Ενισχυμένες Aποδόσεις στη Stoiximan

Η Μπάγερν είναι πανίσχυρη στο Μόναχο. Πήρε το μήνυμα στο πρώτο ματς και ξέρει ότι θα πρέπει να παρουσιάσει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού της για να μην πέσει θύμα έκπληξης. Η Βιγιαρεάλ έδειξε και κόντρα στη Γιουβέντους ότι βολεύεται σε παιχνίδι αντίδρασης, με λίγες επαφές και οι γηπεδούχοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κόντρα επιθέσεις των Ισπανών. 

Η δύναμη πυρός της Μπάγερν πάντως είναι τέτοια που φαντάζει απίθανο να μείνει στο μηδέν για δεύτερο ματς απέναντι στον ίδιο αντίπαλο. Να σκοράρει ο Γκνάμπρι & goal/goal στην αναμέτρηση της "Allianz Arena" σε απόδοση 4.65 στο MatchCombo της Stoiximan.

Στο Μπερναμπέου το ματς ανάμεσα σε Ρεάλ και Τσέλσι έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο Σίτι-Ατλέτικο και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!  

Οι "μερένγκες" έδειξαν και στο Λονδίνο πως δεν αστειεύονται. Με χατ τρικ του -ασύλληπτου τη φετινή σεζόν- Καρίμ Μπενζεμά έκαναν άλμα πρόκρισης, επικρατώντας με σκορ 3-1 στο "Stamford Bridge". 

Μεταφέροντας παράλληλα όλη την πίεση στην Τσέλσι εν όψει της ρεβάνς. Η αγγλική ομάδα ψάχνει ένα μικρό θαύμα στη Μαδρίτη, από τη στιγμή που ένα τεράστιο μέγεθος όπως η Ρεάλ είναι δύσκολο να πιαστεί κορόιδο.

Ρεάλ-Τσέλσι με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις στη Stoiximan

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι μπορεί να μην έχει το λαμπερό ρόστερ περασμένων ετών, καταφέρνει ωστόσο να διακρίνεται μέσα από το σύνολο. Έχει αρχή και τέλος στον τρόπο παιχνιδιού της, διαθέτει ηγετικές προσωπικότητες και βγάζει ένα πολύ σοβαρό πρόσωπο στο χορτάρι. Η Τσέλσι στηρίζεται στο ανεξάντλητο passing game του Τούχελ, όμως στα ζόρια έχει παρουσιάσει αναποτελεσματικότητα στη γραμμή κρούσης. 

Τώρα είναι αναγκασμένη να ρισκάρει περισσότερο και δεδομένα θα χρειαστεί δύο τουλάχιστον τέρματα για να ελπίζει. Η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο, σε απόδοση 2.82 στη Stoiximan

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.