Stoiximan.gr

Serie A: Επικές μάχες με φόντο τον τίτλο, σε Live Streaming* στη Stoiximan!

Φωτογραφία: stoiximan.gr

Συγκλονιστικό είναι το φινάλε στην Serie A, όπου Μίλαν και Ίντερ ερίζουν για την κορυφή. Ανάλυση και προγνωστικά για τις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις!

Οι 'ροσονέρι' οδηγούν την κούρσα με 80 βαθμούς και υποδέχονται την Αταλάντα στις 19:00 της Κυριακής. Μετρούν τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε Τζένοα, Λάτσιο, Φιορεντίνα, Βερόνα και με μια ακόμη θα βρεθούν μια ανάσα από τον τίτλο.

Η Αταλάντα κινδυνεύει με... φιάσκο. Από ομάδα 4άδας βρέθηκε να κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και μάλιστα με την πλάτη στον τοίχο! Είναι 8η και από τη στιγμή που υστερεί στην ισοβαθμία (59β.) με τις Φιορεντίνα (7η), Ρόμα (6η), δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες. 

Μετά τις εντός έδρας ισοπαλίες με Τορίνο και Σαλερνιτάνα, πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Σπέτσια και ξέρει πως πρέπει να κάνει το ίδιο στο Μιλάνο, διαφορετικά κινδυνεύει να περιοριστεί στις εντός συνόρων υποχρεώσεις της τη νέα σεζόν...

Πραγματικά τεράστιο το παιχνίδι στο 'San Siro'. Έστω και για διαφορετικούς λόγους, το κίνητρο είναι υψηλό για τις δύο ομάδες και η νίκη μονόδρομος. Η Μίλαν έχει καταφέρει μια υπέρβαση βάσει ρόστερ, με τον Πιόλι να παίρνει το 100% από τους παίκτες του και πολλά παιχνίδια στις λεπτομέρειες. Η Αταλάντα διαθέτει ένα σύνολο με περίσσιο ταλέντο, φουλ επιθετική φιλοσοφία και ευάλωτη άμυνα. Είναι ικανή να κερδίσει αλλά και να χάσει από οποιονδήποτε. 

Πραγματικό θρίλερ προβλέπεται στο Μιλάνο και από τη στιγμή που η ανάγκη των ομάδων προϋποθέτει σκορ, δεν θέλει και πολύ να γίνει ροντέο. Η επιλογή goal/goal & over 3,5 στο 2.52 στη Stoiximan. 

Μεγάλο ματς και στη Σαρδηνία το βράδυ (21:45) της Κυριακής, όπου η Κάλιαρι υποδέχεται την Ίντερ. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την επιβίωση τους. Αν και το ρόστερ τους δεν δικαιολογεί μια τέτοια εξέλιξη, η σεζόν κύλησε άσχημα και φλερτάρει με τον χαρακτηρισμό 'καταστροφική'. 

Στην 18η θέση με 29 βαθμούς, στο -1 από τη γραμμή σωτηρίας και τη Σαλερνιτάνα, η Κάλιαρι ξέρει πως τα ψέμματα τελείωσαν. Ή κερδίζει ή έρχεται φάτσα με τον υποβιβασμό.

Η Ίντερ φτάνει στην αναμέτρηση καταπονημένη αλλά και με την ψυχολογία στα ύψη, καθώς μεσοβδόμαδα επικράτησε 4-2 στην παράταση της Γιουβέντους και μετά το Super Coppa κατέκτησε και το Coppa Italia! Στη μεγάλη εικόνα, οι 'νερατζούρι΄είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και φέτος. 

Όμως ένα κακό διάστημα τον Φλεβάρη και η ήττα - σοκ από τη Μπολόνια στο τέλος Απρίλη, την έφερε από θέση φαβορί στον ρόλο του αουτσάιντερ για την μάχη του τίτλου. Με 78 βαθμούς, στο -2 από τη Μίλαν, δεν μπορεί να σκέφτεται κάτι διαφορετικό από τη νίκη.

Η Κάλιαρι δεν αξίζει αυτό που βιώνει, είναι όμως μια σκληρή πραγματικότητα. Δύσκολα θα βγει από το τέλμα, με το πρόγραμμα να μην την ευνοεί. Η Ίντερ ξέρει πως αν έχει μια ευκαιρία, είναι σε αυτή την αγωνιστική. 

Ανώτερη ποιοτικά, με λύσεις στο ρόστερ, μπορεί να ξεπεράσει την κούραση και να φύγει με τρίποντο από τη Σαρδηνία. Η επιλογή να σκοράρει ο Τζέκο και χάντικαπ -1 για την Ίντερ, σε απόδοση 3.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

 

*​Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.