Stoiximan.gr

Συγκίνηση και νοσταλγία με Γιάνκοβιτς στο “Lost Tapes by Stoiximan”

Φωτογραφία: stoiximan.gr

Aξέχαστες μπασκετικές αναμνήσεις με τον Βασίλη Σκουντή να φιλοξενεί τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και καλεσμένο τον Φάνη Χριστοδούλου!

Το “The Lost Tapes by Stoiximan” και ο ο κορυφαίος δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής συνεχίζουν να υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους στον εντυπωσιακό χώρο του Trace n’ Chase στη Θεσσαλονίκη, δίνοντας μία άλλη οπτική στις συνεντεύξεις σπουδαίων αθλητικών προσωπικοτήτων.

Νίκος Γκάλης, Παναγιώτης Γιαννάκης, Ντέιβιντ Ίνγκραμ, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Οικονόμου, Στέφανος Τσιτσιπάς, Σοφοκλής Σχορτσιανίτη και Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι μερικά από τα ονόματα που έχουν παρελάσει έως τώρα από το “The Lost Tapes by Stoiximan”.

Και σειρά παίρνει ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, ο γιος του αξέχαστου Μπόμπαν, σε μια συνέντευξη γεμάτη νοσταλγία και συγκίνηση. Ξεχωριστή στιγμή η παρέμβαση στην εκμπομπή του αξεπέραστου Φάνη Χριστοδούλου!

Δείτε εδώ το trailer

Ολόκληρη η συνέντευξη στο YouTube της Stoiximan

Οι συνεντεύξεις του  “The Lost Tapes by Stoiximan” πραγματοποιούνται στον χώρο της Trace n’ Chase στη Θεσσαλονίκη με οικοδεσπότη τον Βασίλη Σκουντή. Μείνετε συντονισμένοι με το κανάλι της Stoiximan στο YouTube για ακόμα περισσότερες απολαυστικές συζητήσεις!

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.