Stoiximan.gr

Europa League με 3.60, Conference League με 5.20

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Ώρα προημιτελικών σε Europa League & Conference League: Ανάλυση και προγνωστικά!

Europa League: Βάζει δύσκολα η Φέγενορντ στη Ρόμα, με Φερνάντες και μομέντουμ η Γιουνάιτεντ απέναντι στην απογοητευτική Σεβίλλη

Η δράση στο Europa League συνεχίζεται με τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης. Και υπόσχεται μπόλικο θέαμα αλλά και σασπένς. Στις 19:45 η αναμέτρηση Φέγενορντ - Ρόμα σερβίρεται ως... ορεκτικό. Και αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα. Η Φέγενορντ δεν είχε κανένα πρόβλημα στους 16, στα διπλά ματς με τη Σαχτάρ. 

Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι και ακολούθησε το εκκωφαντικό 7-1 υπέρ της ομάδας του Ρότερνταμ στη ρεβάνς. Απόλυτα παραγωγική η σεζόν για το σύνολο του Σλοτ, που έξι στροφές πριν το φινάλε είναι αγκαλιά με τον τίτλο στην Eredivisie, καθώς βρίσκεται στην κορυφή με +8 από τον δεύτερο Άγιαξ. Μπίλοου και Τίμπερ αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τους «τζαλορόσι».

Θετικό το πρόσημο της σεζόν και για τη Ρόμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής. Στα playoffs απέκλεισε τη Σάλτσμπουργκ με το συνολικό 2-1. Ηττήθηκε 1-0 στην Αυστρία, επικράτησε 2-0 στη ρεβάνς. Ακολούθησε η σύγκρουση με τη Σοθιεδάδ στη φάση των 16. Νίκησε 2-0 στη Olimpico και σε συνδυασμό με το 0-0 στο San Sebastian πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. 

Με δύο σερί τρίποντα στη Serie A ανέβηκε στην 3η θέση και δίνει μάχη 4άδας, στο +2 από την πέμπτη Ίντερ και το +5 από την έκτη Αταλάντα. Νταρμπό, Κάρσντροπ και Σολμπάκεν οι τρεις που δεν μπορεί να υπολογίζει ο Μουρίνιο.

Περισσότερο επιθετική και ενθουσιώδης η Φέγενορντ, πιο κυνική η Ρόμα. Ζευγάρι με ιδιαιτερότητες και διαφορετικό στυλ, με τους «τζαλορόσι» να διαθέτουν μεγαλύτερη εμπειρία στο χορτάρι αλλά και την άκρη του πάγκου. Το συνδυαστικό στοίχημα Goal/Goal & Over 2,5 οφσάιντ στην αναμέτρηση σε απόδοση 3.15 στο Bet Builder της Stoiximan.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη το ζευγάρι που κλέβει την παράσταση στις αναμετρήσεις των 22:00. Σεζόν... επιστροφής για τους «κόκκινους διαβόλους». Ζόρικο το ξεκίνημα με τον Τεν Χαχ στον πάγκο, εντούτοις ο Ολλανδός σταδιακά έβαλε τα κομμάτια του παζλ στη θέση τους και βλέπει την ομάδα σε διαρκή βελτίωση. 

Στα playoffs του Europa League, η Γιουνάιτεντ πέτυχε ονειρική πρόκριση απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τώρα έχει μπροστά της το στοίχημα της κατάκτησης, όπου είναι το μεγάλο φαβορί.

Μετά το 2-2 στο Camp Nou, επικράτησε 2-1 στο Old Trafford και προκρίθηκε στους 16. Εκεί όπου συνάντησε τη Μπέτις και... ξεπάστρεψε έναν ακόμη αντίπαλο από την Ισπανία. Με δύο νίκες και το συνολικό 5-1 πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Παλεύει για μια θέση στην 4άδα της Premier League, καθώς είναι στους 56 βαθμούς και το +3 από την 5η Τότεναμ. Γκαρνάτσο, Σο και Ράσφορντ εκτός μάχης απέναντι στους Ανδαλουσιάνους.

Δύσκολη σεζόν για τη Σεβίλλη και εν πολλοίς ακατανόητη με βάση τον συσχετισμό ρόστερ/αποτελεσμάτων. Δεν είναι ομάδα για να δίνει μάχη στην ουρά, εντούτοις αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα που βιώνει. Τουλάχιστον οι επτά κερδισμένοι στα πέντε τελευταία ματς της La Liga, την έφεραν στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη... 

Ψάχνει μια νότα αισιοδοξίας μέσω Ευρώπης. Στα playoffs του Europa League απέκλεισε την Αϊντχόφεν με το συνολικό 3-2 και στα προημιτελικά άφησε εκτός τη Φενέρμπαχτσε μετά το 2-1 σε 180 λεπτά. Και στους δύο γύρους πήγε με ισχυρό προβάδισμα στη ρεβάνς (3-0, 2-0) αλλά κινδύνεψε σοβαρά. Μοναδική απουσία ενόψει Γιουνάιτεντ αυτή του Γκέιγ που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Η Σεβίλλη είναι... σεσημασμένη στο Europa League. Ωστόσο φέτος δεν είναι καλά και μοιάζει δύσκολο να φύγει με αποτέλεσμα από το Old Trafford. Το συνδυαστικό στοίχημα 1 & να σκοράρει ο Μπρούνο Φερνάντες σε απόδοση 3.60 στη Stoiximan.

Conference League: Η Γουέστ Χαμ βγάζει... δόντια στην Ευρώπη, προβάδισμα για τη Νις απέναντι στη Βασιλεία

Η δράση επιστρέφει στο Europa Conference League, με τις αναμετρήσεις της προημιτελικής φάσης. Γάνδη και Γουέστ Χαμ ανοίγουν την αυλαία στις 19:45 το βράδυ της Πέμπτης. 

Οι Βέλγοι έφτασαν ως εδώ αφού απέκλεισαν την Κάραμπαγκ στα playoffs της διοργάνωσης και ακολούθως ξεπέρασαν το εμπόδιο της Μπασάκσεχιρ στους 16. 

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης δεν πτόησε τη Γάνδη, που θριάμβευσε με σκορ 4-1 στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης. Δίνει μάχη τετράδας στην Jupiler League, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου είναι 4η, ισόβαθμη με την 5η Μπριζ και στο +3 από την 6η Σταντάρ Λιέγης. Εκτός μάχης Χιουλσάγκερ, Λέμαϊτς, αμφίβολοι για την αναμέτρηση με τα «σφυριά» και οι Ντεπουάτρ, Μαρέ. 

Μετά την εξαιρετική περσινή της πορεία, η Γουέστ Χαμ δημιούργησε προσδοκίες για ακόμη καλύτερα πράγματα φέτος. Ωστόσο η πραγματικότητα αποδείχθηκε τελείως διαφορετική! Με αποτελέσμα η ομάδα του Μόγες να παλεύει για την παραμονή της στην Premier League... 

Με επτά βαθμούς στα πέντε τελευταία παιχνίδια της είναι πλέον στην 14η θέση αλλά και μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Άλλη η εικόνα της εκτός συνόρων, μοναδική ομάδα με 6/6 στους ομίλους του Conference League και άνετη πρόκριση επί της ΑΕΚ Λάρνακας στη φάση των 16 με το συνολικό 6-0. Ο Σκαμάκα δεν προλαβαίνει το ματς με τη Γάνδη, αμφίβολος ο Πακετά.

Δεν είναι αμελητέα ποσότητα η Γάνδη, όμως η Γουέστ Χαμ είναι ανώτερη και παίζει με αέρα στην Ευρώπη. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Γουέστ Χαμ Over 4,5 κόρνερ σε απόδοση 3.40 στο Bet Builder της Stoiximan.

Βασιλεία και Νις κοντράρονται στις 22:00 στο St. Jacobs Park. Οι Ελβετοί πέτυχαν σπουδαία πρόκριση στα playoffs, αφήνοντας εκτός την Τράμπζονσπορ των Σιώπη, Μπακασέτα. Στη ρεβάνς ανέτρεψαν το 1-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησαν 2-0 και πήραν το εισιτήριο για τους 16. 

Εκεί συνάντησαν τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και μετά από δύο συγκλονιστικές μάχες ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο τέλος. Με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκαν και τα δύο ματς, με το συνολικό 4-4 να μην αλλάζει στην παράταση της Σλοβακίας. Με τη Βασιλεία να επικρατεί 4-1 στη διαδικασία των πέναλτι. 

Παλεύει για ένα εισιτήριο Ευρώπης στο πρωτάθλημα, από την 6η θέση με 35 βαθμούς και το -1 από τις Λουκέρνη, Σεν Γκάλεν που καταλαμβάνουν τις θέσεις 3-4. Αποκλείστηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά την ήττα 2-4 από τη Γιανγκ Μπόις. Κομάς και Φρέι είναι εκτός μάχης για το ματς με τους Γάλλους.

Η Νις έτρεξε ένα καταπληκτικό αήττητο σερί για όλες τις διοργανώσεις από τις 11 Γενάρη μέχρι και τις 8 Απρίλη, όταν και ηττήθηκε 0-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Στο ιδάστημα αυτό απέκλεισε τη Σέριφ στους 16 του Conference League με το συνολικό 4-1 και έφτασε ως την 9η θέση της Ligue 1. 

Με 45 βαθμούς είναι στο -7 από την 5η Λιλ και δύσκολα θα προλάβει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Ουσιαστικά η Ευρώπη είναι η μοναδική της ευκαιρία για σοβαρή διάκριση τη φετινή σεζόν. Ατάλ, Ντιοπ και Λοτόμπα στη λίστα των τραυματιών, αμφίβολος και ο Βίτι για την αναμέτρηση στην Ελβετία.

Το παλεύει η Βασιλεία, η Νις όμως υπερέχει αγωνιστικά και έχει τον πρώτο λόγο στο ματς. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Under 3,5 γκολ & Under 4,5 κάρτες σε απόδοση 5.20 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.