Stoiximan.gr

Eurovision: Οι αποδόσεις για τελικό - Φαβορί η Σουηδία

Φωτογραφία: dreamstime.com

Ποιος θα νικήσει στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision; Ποια χώρα “απειλεί” την Loreen από τον δεύτερό της… τίτλο;

Ο τελικός της Eurovision έρχεται στις 22:00 με την Ελλάδα να έχει χάσει στοίχημα της παρουσίας σε αυτόν, σε αντίθεση με την Κύπρο που συμμετέχει με τον Andrew Lambrou και το “Break a Broken” που θα ερμηνεύσει 7ος κατά σειρά.

Ποια χώρα όμως είναι το μεγάλο φαβορί για να το σηκώσει; Η Stoiximan δίνει στο 1.40 την Σουηδία και το “Tattoo” της Loreen. Aν σας θυμίζει κάτι το όνομα της τραγουδίστριας, είναι η νικήτρια του 2012 με το “Euphoria” που ακόμα ακούγεται στα ραδιόφωνα! Στα 40 της πλέον, φιλοδοξεί να κερδίσει τον διαγωνισμό για 2η φορά.

Η “απειλή” για την Σουηδία έρχεται από την Φινλανδία που την συναντάμε στο 3.70. Πολύ πιο πίσω το Ισραήλ (12.00) και η Ουκρανία (13.00). Ακολουθούν με 15.00 η Νορβηγία, η Ισπανία και η Γαλλία. Η πρωτιά της Κύπρου μοιάζει απίθανη (200.00) με την είσοδο στην πρώτη δεκάδα να δίνει 6.00.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις για τον νικητή του Televoting όπου φαβορί είναι η Φινλανδία με 1.55 έναντι 4.50 της Σουηδίας. Η Loreen μοιάζει… άχαστη στις Εθνικές Επιτροπές με 1.22, με την Γαλλία να ακολουθεί στο 7.00 και την Ισπανία 10.00.

Eurovision: Όλες οι αποδόσεις της Stoiximan για Νικητή, Κατάταξη, H2Η, βαθμούς και Ειδικά

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.