Διαφορα

ΠΟΥΤΙΝ: Είναι αθάνατος και ζει πάνω από 100 χρόνια

Δύο φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το 1920 και το 1941 δείχνουν ένα πρόσωπο να μοιάζει εκπληκτικά στον Πούτιν, κάνοντας πολλούς  να πιστεύουν ότι είναι αθάνατος ή ότι έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει στον χρόνο.

 

 

Για τον Πούτιν έχουν γραφεί πολλά, άλλοτε αληθινά και άλλοτε απίθανα. Αυτή την φορά όμως οι φανατικοί υποστηρικτές του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς υποστηρίζουν ότι εκτός των άλλων ιδιοτήτων του, είναι και... αθάνατος. Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί να ταξιδεύει στον χρόνο.

 

Για να υποστηρίξουν αυτή τη νέα θεωρία έφεραν στην επιφάνεια δύο φωτογραφίες από το 1920 και το 1941 στις οποίες φαίνονται δύο πρόσωπα τα οποία είναι όμοια σε τρομακτικό βαθμό με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας. 

 

Η δημοσιοποίηση των δύο φωτογραφιών έκαναν τα social media να πάρουν φωτιά, με τους πιο φαντασιόπληκτους να θεωρούν ότι ο Πούτιν είναι ένα μυθικό πλάσμα το οποίο ζει εκτός του ανθρώπινου χρόνου και μπορεί να κάνει ταξίδια στο παρελθόν ή στο μέλλον. 

 

Η θεωρία όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο σχεδόν θεϊκών ικανοτήτων Πούτιν θεωρείται ότι ζει ανάμεσά μας για εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια, ενώ άλλοι τον συνδέουν με τον Δράκουλα  ή με μια μετενσάρκωση της Lisa Gherardini, την γυναίκα που απεικονίζεται στον πίνακα Mona Lisa του Ντα Βίντσι.

 

Όπως και να έχει πάντως, και με την ιστορία αυτή εμφανώς «στημένη» και παράλογη, ο Πούτιν παραμένει πλέον μία από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας σκηνής των τελευταίων δύο δεκαετιών. Πολύ δε περισσότερο αυτόν τον καιρό που οι επιχειρήσεις στην Συρία τον έβγαλαν από την απομόνωση και τον ξαναέφεραν στην κεντρική στρατηγική σκηνή του πλανήτη. Η εικόνα που προσπαθεί να προβάλλει, ενός ηγέτη στιβαρού και γεμάτου ζωτικότητα έχει ως φαίνεται φέρει τα αποτελέσματά της, συντηρώντας έναν «μύθο» που ακόμα και χωρίς την... αθανασία είναι εξαιρετικά ισχυρός στο παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα. 

 

Πηγή: protothema.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.