Σε σφραγισμένη συσκευασία το ελαιόλαδο στα εστιατόρια
Από την 1η Ιανουαρίου 2018 το ελαιόλαδο στα εστιατόρια πρέπει να διατίθεται σε σφραγισμένη συσκευασία.
Σύμφωνα με τη ΔΙΕΠΠΥ από την 1η Ιανουαρίου 2018, το κάθε είδους έλαιο που προορίζεται στον τελικό καταναλωτή για επιτραπέζια χρήση, κατόπιν του σταδίου της παρασκευής του γεύματος στην κουζίνα των καταστημάτων του άρθρου 69 της παρούσας, πρέπει να διατίθεται αποκλειστικά και μόνο μέσω σφραγισμένων μη επαναγεμιζόμενων συσκευασιών ή συσκευασιών μιας χρήσης που, θα διατίθενται από το κατάστημα και θα φέρουν τις απαιτούμενες επισημάνσεις σύμφωνα με την ισχύουσα εθνική και ενωσιακή νομοθεσία.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr
Σχόλια