Διαφορα

Άλλα τρία νέα οχήματα για τους Κυνηγούς Πελοποννήσου

Δελτίο Τύπου της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου.

 

Ακόμα τρία τετρακίνητα οχήματα εντάχθηκαν στον στόλο της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου σε μια προσπάθεια που καταβάλλει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την αντικατάσταση των πεπαλαιωμένων οχημάτων τα οποία θα συμβάλλουν σημαντικά στην αύξηση της δράσης και της άμεσης επέμβασης της Θηροφυλακής. 

Ο πρόεδρος κος Χριστοφόρου Ευάγγελος ανέφερε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί έτσι ώστε να αντικατασταθούν στο άμεσο μέλλον και τα υπόλοιπα οχήματα του στόλου της Ομοσπονδίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα οχήματα αγοράστηκαν από το υστέρημα των κυνηγών μελών μας κατά την έκδοση των αδειών θήρας καθώς επίσης ότι τα χρήματά τους πιάνουν τόπο στην προσπάθεια διαφύλαξης του θηράματος και του περιβάλλοντος γενικότερα αλλά και της προάσπισης της κυνηγετικής μας δραστηριότητας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.