Διαφορα

Διαπρέπει στο εξωτερικό Τριπολίτης Γιατρός

Πρόκειται για τον κ. Ζαχαρία Τσιαμούλο, αδελφό του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκου Τσιαμούλου.

Ο κ. Ζαχαρίας Τσιαμούλος, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές και την πρακτική του στην Ελλάδα, άφησε την πατρίδα του και, εδώ και καιρό, διαπρέπει στο χώρο της ιατρικής έρευνας και κλινικής εφαρμογής στη Μεγάλη Βρετανία.

Παρακολουθήστε σε βίντεο τον κ. Ζαχαρία Τσιαμούλο, Σύμβουλο Γαστρεντερολογίας, Ειδικό στην Γαστρεντερολογική Ενδοσκόπηση και Προϊστάμενο του τμήματος Κλινικής Ενδοσκόπησης στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του East Kent, να παρουσιάζει ιδέες για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ενδοσκοπίου με χρήση της τεχνικής "ENDOCUFF VISION", συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών διασωλήνωσης, απομάκρυνσης και σταθεροποίησης.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.