Διαφορα

Tρίπολη: Κτήριο "φάντασμα" με άψογες ράμπες ΑΜΕΑ.. (photos)

Αντιφατική εικόνα παρουσιάζει το κτήριο όπου στεγάζεται η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων  Αρκαδίας, στην οδό Καλαμών στην Τρίπολη

Πρόκειται για κτήριο που φιλοξενεί σεμιναριακές δράσεις αλλά και συσκέψεις φορέων. Ωστόσο, το ήμισυ σχεδόν του κτιριακού συγκροτήματος είναι αφημένο στην τύχη του, με μερική εξαίρεση να αποτελούν οι αίθουσες του κύριου συγκροτήματος αλλά και οι εγκαταστάσεις υγιεινής του πρώτου ορόφου.

Κατά τα άλλα... Σκουριασμένες  και "ημιθανείς" κατασκευές "κοσμούν" ένα χώρο που, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Ομοσπονδίας αλλά και άλλων ενδιαφερομένων κατά καιρούς, φαίνεται να έχει "καταδικαστεί" σε "αργό θάνατο"..

Και είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό το γεγονός πως, κάποτε, αυτό το κτήριο, του οποίου φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω, προοριζόταν για "Μουσείο Βιομηχανίας", μεταξύ άλλων.. Στο μεταξύ, οι "κρουνοί" των χρηματοδοτήσεων στέρεψαν στην ημεδαπή και τα πράγματα πήραν την αναπόφευκτη πορεία τους..

Σε μια πόλη, όπου διοργανώνεται σε λίγες ημέρες Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο-26 και 27 Φεβρουαρίου 2018, για να μην ξεχνιόμαστε- και από την οποία λείπουν οι κτιριακές, συνεδριακές υποδομές-κατά κοινή ομολογία-, είναι "πολυτέλεια" να επιτρέπεται ο αργός και βασανιστικός "μαρασμός" κτιρίων που, ειρήσθω εν παρόδω, διαθέτουν άψογες υποδομές για ΑΜΕΑ..

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.