Διαφορα

Προσκυνηματική "εξόρμηση" στην Πάτρα για το Τίμιο Ξύλο

Οι ενορίες της Τρίπολης πραγματοποίησαν προσκυνηματική "εξόρμηση" στην Πάτρα. 

Την Τρίτη 13 Μαρτίου 2017 οι ενορίες του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Βασιλείου, του Αγίου Δημητρίου και του Αγίου Τρύφωνος Τριπόλεως πραγματοποίησαν Προσκυνηματική εξόρμηση στην πόλη των Πατρών για να προσκυνήσουν και να λάβουν την χάρη και την ευλογία του Ζωηφόρου Τιμίου Ξύλου εκ του Σταυρού του Κυρίου μας.

 

Ο Πολύτιμος αυτός Θησαυρός, βρίσκεται αυτές τις ημέρες κατόπιν ενεργειών του συντοπίτου μας  Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ κ. ΧΡΥΣΟΣΤΌΜΟΥ, εν όψει και της μεγάλης εορτής της Σταυροπροσκυνήσεως, που εόρτασαμε την παρελθούσαν  Κυριακή,  από το Σκευοφυλάκιο του Πανιέρου Ναού της Αναστάσεως και τα Πανάγια Προσκυνήματα της Αγίας Πόλεως Ιερουσαλήμ  όπου φυλάσσεται  προς ευλογίαν και στηριγμόν του ευσεβούς δοκιμαζομένου λαού μας.

 

Τους πιστούς από την Τρίπολη συνόδευαν Εφημέριοι των Ενοριών. Το Τίμιον Ξύλο θα παραμείνει προς προσκύνησιν μέχρι την Πέμπτη 15 Μαρτίου. Σήμερα Τετάρτη έχει προγραμματιστεί να μεταβεί ένα ακόμα λεωφορείο από την πόλη μας στην Πάτρα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.