Διαφορα

Κατάθεση φακέλων για εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις

Ξεκινάει η υποβολή των φακέλων, από 2/4 έως 29/6, για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις δράσεις στα σχολεία.

Από τις 2 Απριλίου έως τις 29 Ιουνίου θα μπορούν να υποβάλλονται στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας οι φάκελοι για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων στα σχολεία την ερχόμενη σχολική χρονιά (2018-19).

 

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι φορείς, οργανισμοί, υπηρεσίες, ΜΚΟ, ΑΕΙ, επιστημονικές ενώσεις, δήμοι, υπουργεία, νοσοκομεία, μουσεία, αθλητικές ομοσπονδίες, που υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν εκπαιδευτικά προγράμματα-δράσεις και μαθητικούς διαγωνισμούς στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδεσης, καλούνται να καταθέσουν πλήρη φάκελο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την έγκριση των δράσεων.

 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, αιτήματα που θα κατατίθενται πέραν της προθεσμίας, δεν θα εξετάζονται. Η ακριβής διαδικασία κατάθεσης και οι προδιαγραφές αξιολόγησης αιτημάτων έγκρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων-δραστηριοτήτων και εκπαιδευτικού υλικού, βρίσκονται στον σύνδεσμο: http://www.iep.edu.gr/images/IEP/XRISIMA/2017-10-05_prodiagrafes_aksiologisis_ekp_program_drastiriot__ekpaid_ylikou.pdf

 

 

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.