Διαφορα

Λαγκάδια Αρκαδίας: "Το κρεμαστό χωριό της Πελοποννήσου"

Τα Λαγκάδια Αρκαδίας από μόνα τους είναι ένα αξιοθέατο και αξίζει να τα γνωρίσετε καλύτερα. Δε χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια γρήγορη περιήγηση στα στενά καλντερίμια.

Είναι ότι πρέπει για να στήσετε εδώ το στρατηγείο σας και από εδώ να εξορμήσετε σε κάθε γωνιά της Γορτυνίας, χρόνο και όρεξη για χιλιόμετρα να έχετε.

To παραδοσιακό χωριό Λαγκάδια Αρκαδίας, είναι ένας τόπος ξεχωριστός, γεμάτος φυσικό πλούτο και σπάνια αξιοθέατα, που συνδυάζει ανυπέρβλητη φυσική ομορφιά, με εξαιρετικές υπηρεσίες διαμονής, φαγητού και διασκέδασης.

Κτισμένα σε μια απότομη πλαγιά του Μαινάλου, μέσα σε πλούσια βλάστηση, τα Λαγκάδια μοιάζουν να κρέμονται πάνω από το άγριο φαράγγι που σχηματίζει ο ποταμός Τουθόα.

Βρίσκονται στο κέντρο περίπου και προς τα βόρεια της Πελοποννήσου, πάνω στην Εθνική Οδό Τρίπολης-Πύργου και απέχουν 66 χιλ. από την Τρίπολη και 78 χιλ. από τον Πύργο.

 

Πηγές: autotriti-touring.gr, clickatlife.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.