Διαφορα

Ο Σκακιστικός Σύλλογος Τρίπολης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα σκάκι

Συμμετοχή του Σκακιστικού Συλλόγου Τρίπολης στο Πανελλήνιο ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Πολύ καλή ήταν η συνολική παρουσία των αθλητών μας στο 30ο Πανελλήνιο ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκάκι που διοργανώθηκε στην Αθήνα από τις 31/3 έως και 2/4/2018, στον εκθεσιακό χώρο του Δήμου Περιστερίου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο φτάνοντας τις 1400. 

Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και ο ανταγωνισμός έντονος και ως εκ τούτου τα αποτελέσματα που πέτυχαν οι νεαροί αθλητές είναι αξιοσημείωτα. 

 

Ξεχωρίζει η επίδοση του Ματθαιόπουλου Γεώργιου στην β' Δημοτικού με επίδοση 7/9 (καλύτερη της ΕΣΣΠΕΠ δω και πολλά χρόνια) ενώ προσπάθησαν οι: Τουλούμη Κωνσταντίνα και Βουτυρίτσας Χρήστος με 2,5/9, Μανώλης Ιωάννης με  3,5/9 και Τουλούμη Δήμητρα με 3,5/9 στις κατηγορίες τους. 

Τους αθλητές και το Δ.Σ του συλλόγου μας, συνεχάρη η πρόεδρος της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Το Δ.Σ του Σκακιστικού Συλλόγου Τρίπολης συγχαίρει τους μαθητές που μας εκπροσώπησαν και ευχαριστεί τους γονείς που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν την προσπάθεια μας, στην διάδοση και καλλιέργεια του αθλήματος στην πόλη μας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.