Διαφορα

Γιαννακούρας: "Περήφανοι, ως Αρκάδες και Δημοβαλτετσιώτες"

Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β. Γιαννακούρα για Παναγιώτη Κοκκάλα.

Θέλω να συγχαρώ τον Αρκά – Δημοβαλτετσιώτη αθλητή του ΑΣΦ Νέας Σμύρνης Παναγιώτη Κοκκάλα για την  σημερινή του "χρυσή" επιτυχία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών Τaekwondo που  διεξάγεται  στο Ταλίν της Εσθονίας.

 

Ο Παναγιώτης Κοκκάλας κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία TUL 3 DAN ανδρών, αποδεικνύοντας πως αποτελεί έναν αθλητή με σταθερά ανοδική πορεία στο άθλημά του, αφού έναν μήνα πριν ήρθε πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και πριν τρία χρόνια τρίτος σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Παναγιώτη σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την χαρά που μας πρόσφερες σε εποχές που είναι ιδιαίτερα δύσκολες!

 

Μας κάνεις περήφανους για μία ακόμα φορά, ως Έλληνες, ως Αρκάδες και ιδιαίτερα εμάς τους συμπατριώτες σου Δημοβαλτετσιώτες (πατέρας από Βαλτέτσι και μητέρα από Κεραστάρι).

Παναγιώτη, σου εύχομαι να έχεις και άλλες επιτυχίες και να κατακτήσεις και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και να στεφθείς και Ολυμπιονίκης.

 

Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας

Βαγγέλης Γιαννακούρας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.