Διαφορα

Επίσκεψη στρατιωτικών γιατρών στο Θεόκτιστο Αρκαδίας (photos)

Tρεις Στρατιωτικοί γιατροί επισκέφτηκαν το Θεόκτιστο Γορτυνίας προκειμένου να εξετάσουν τους κατοίκους του χωριού, που στερούνται αγροτικού ιατρού εδώ και πολύ καιρό.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Θεοκτίστου κ Λάμπης Μαστορόπουλος "Επισκέφθηκαν την Τρίτη 12/06/2018 το Θεόκτιστο, τρεις στρατιωτικοί γιατροί - ο Δντης 411 ΓΣΝ Αρχίατρος πνευμονολόγος κ. Πανσεληνάς Ευστράτιος, ο Επίατρος ορθοπεδικός στο 411 ΣΓΝ κ. Παπαγιαβής Αναστάσιος και ο Ανθυπίατρος Ιατρός του 11ου Συντάγματος Γκιόλας Κωνσταντίνος.

Η ανωτέρω επίσκεψη πραγματοποιήθηκε κατόπιν ενεργειών του Διοικητή του 11ου Συντάγματος Σντ/ρχου Δρακόπουλου Θεόδωρου ο οποίος συντόνισε και οργάνωσε από κοινού με τον πρόεδρο κ Λάμπη Μαστορόπουλο την ανωτέρω επίσκεψη, προκειμένου να εξετάσουν τους κατοίκους του χωριού, που στερούνται αγροτικού ιατρού εδώ και πολύ καιρό.

Οι κάτοικοι που εξετάστηκαν στο Αγροτικό Ιατρείο αλλά και κατ' οίκον ένιωσαν ευγνώμονες στη χειρονομία των παραπάνω στελεχών που με το ήθος τους και τον άριστο επαγγελματισμό τους, προάγουν την κοινωνική προσφορά των ενόπλων δυνάμεων"

Ο πρόεδρος της κοινότητας που προέρχεται από την Πολεμική Αεροπορία και είναι Σμ/χος ε.α. ευχαρίστησε τόσο τον Δκτη του 11ου Συντάγματος Σντ/ρχου κ. Δρακόπουλο Θεόδωρο όσο και τους εξαίρετους ιατρούς για την πολύτιμη βοήθειά τους,  βεβαιώνοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία θα επαναληφθεί και στο μέλλον.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.