Διαφορα

Ένας αναισθησιολόγος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Ένας αναισθησιολόγος φτάνει για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης;

"Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω και να γνωστοποιώ προβλήματα του Νοσοκομείου μας (Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο  Τρίπολης) αλλά όταν τίθεται θέμα προστασίας της δημόσιας Υγείας και αυτοπροστασίας των γιατρών του δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Μέχρι πριν ένα μήνα υπηρετούσαν στο Παναρκαδικό τέσσερις αναισθησιολόγοι. Για λόγους υγείας δύο από αυτούς απέχουν των καθηκόντων τους ( δεν προβλέπετε να επανέλθουν πριν το τέλος Σεπτεμβρίου)και η τρίτη αναισθησιολόγος διορίστηκε στο νοσοκομείο Μολάων με αποτέλεσμα να μείνουμε με ένα αναισθησιολόγο από τις αρχές Ιουλίου. Ερωτώ λοιπόν είναι ανθρωπίνως δυνατόν ένας αναισθησιολόγος να καλύψει τις ανάγκες ενός νοσοκομείου σαν τον Παναρκαδικό όσο καλός και πρόθυμος να είναι .  Ιούλιο , Αύγουστο, Σεπτέμβριο. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Είναι δυνατόν να λειτουργήσει ο χειρουργικός τομέας σωστά και υπεύθυνα. ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Μας λένε λοιπόν διακοσμείστε τα επείγοντα περιστατικά σε άλλα νοσοκομεία. Μπα. υπάρχουν περιστατικά που θέλουν άμεση αντιμετώπιση και κάθε καθυστέρηση στην αντιμετώπιση τους μπορεί να επιφέρει τον θάνατο. άντε λοιπόν να εξήγησης ότι οι εντολές είναι διακομίστε τα επείγοντα περιστατικά σε άλλα νοσοκομεία. ωραία τι προτείνεις γιατρέ μου. Προτείνω το αυτονόητο πρώτο να φέρουν αναισθησιολόγο που θα τον βρουν .πρόβλημα της  χαριτόβρυτης 6ης ΥΠΕ που σαφώς γνωρίζει το πρόβλημα και του Διοικητού  του Νοσοκομείου .μέχρι να γίνει αυτό στο νοσοκομείο θα πρέπει ο χειρουργικός τομέας να εφημερεύει μόνο τις ημέρες που υπάρχει αναισθησιολόγος και ευθύς εξ αρχής τις ημέρες που δεν υπάρχει αναισθησιολόγος με ευθύνη του ΕΚΕΠΥ τα περιστατικά να διοχετεύονται κατευθείαν σε άλλα νοσοκομεία και να μην χάνετε πολύτιμος χρόνος ζωής.

 

Ο Διοικητής έχει εγγράφως ενημερωθεί και έχει τεθεί προ των ευθυνών του ας κάνει τα αυτονόητα λοιπόν γιατί ένα περιστατικό θα κάτσει……".

 

Παπασταματάκης Γεώργιος

Χειρουργός

 

Πηγή: docmed.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.