Διαφορα

Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από τον Δ. Άργους Μυκηνών

Διαθέσιμη έγινε πρόσφατα η νέα εφαρμογή του Δήμου Άργους Μυκηνών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα.

Μέσα από ένα εύκολο στην χρήση περιβάλλον, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από ευκολίες στον χρήστη, ενώ δίνει την δυνατότητα της άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας του Δήμου με τον δημότη.

Μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο επισκέπτης μπορεί να έχει:

- Εύκολη επικοινωνία με τον Δήμο μέσω email και τηλεφώνου.

- Λήψη νέων του Δήμου μέσω PushNotifications-Δελτία Τύπου-Ανακοινώσεις  και χρηστικές ειδοποιήσεις όπως π.χ. ακύρωση παραστάσεων, διακοπή υδροδότησης σε κάποια περιοχή, κλπ.

- Συνοπτική παρουσίαση σημείων ενδιαφέροντος. Η εφαρμογή θα ενημερώνει τον επισκέπτη για σημεία που θα μπορούσε να επισκεφθεί από κοντά όπως το Αρχαίο Θέατρο Άργους με συνοπτικό κείμενο για την συγκεκριμένη τοποθεσία.

- Λεπτομερείς πληροφορίες και δυνατότητα πλοήγησης με αυτοκίνητο ή με τα πόδια.

- Ενημέρωση του χρήστη για κοντινά σημεία ενδιαφέροντος, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας iBeacon. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει την δυνατότητα ενημέρωσης του χρήστη από την εφαρμογή, με ειδοποίηση στο κινητό του, όταν πλησιάζει  σε κάποιο από τα σημεία ενδιαφέροντος το οποίο θα μπορούσε να επισκεφθεί.

Η iBeacon τεχνολογία χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο Bluetooth Low Energy με στόχο να προσφέρει  ασύρματη επικοινωνία σε διάφορες κοντινές αποστάσεις. Έτσι η εφαρμογή είναι σε θέση να γνωρίζει σε πραγματικό χρόνο το συγκεκριμένο σημείο ενδιαφέροντος από το οποίο διέρχεται ο χρήστης,   προσφέροντάς του  πραγματικά στοχευμένη πληροφόρηση.Ουσιαστικά η τεχνολογία αντιλαμβάνεται αν είστε κάπου κοντά και σας στέλνει τις κατάλληλες πληροφορίες. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι γύρω μας σε διάφορες μορφές, εδώ και αρκετό καιρό και χρησιμοποιείται συγκεκριμένα από τον τουριστικό τομέα παγκοσμίως τα τελευταία 20 χρόνια. Τώρα είναι πιο βολική για τον χρήστη, γιατί έρχεται κατευθείαν στο κινητό του. Μπορείτε να μάθετε κυριολεκτικά τα πάντα, για οποιοδήποτε θέμα που αφορά το Δήμο.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τους παρακάτω συνδέσμους:

App Store: https://apple.co/2KZXo5J

Google Play: http://bit.ly/2NRhBIw

 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.