Διαφορα

Νέο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών στο ΠαΠελ

Το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2018 - 2019, θα επαναλειτουργήσει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία".

Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοινώνει ότι το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019 θα επαναλειτουργήσει στην Πανεπιστημιακή Σχολή της Καλαμάτας το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία" με δύο (02) ειδικεύσεις: (α΄) "Αρχαία Ελληνική Φιλολογία" και (β΄) "Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία".

Η επανίδρυση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία" του Τμήματος Φιλολογίας έχει εγκριθεί από τη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σύμφωνα με το ν.4485/2017, καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Αναμένεται άμεσα η έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. 

Στο μεταξύ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για το Π.Μ.Σ. "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία" στην Ειδίκευση "Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία", σύμφωνα με τα στοιχεία που δίδονται πιο κάτω.

Πληροφορίες

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-12:00, στη Γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας: τηλ. 27210-65115, 65106 και στη Γραμματεία της Ειδίκευσης "Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία": 27210-65132, e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,  ιστότοπος του Τμήματος Φιλολογίας: phil.uop.gr

Ηλεκτρονικός σύνδεσμος αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Ειδίκευση "Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία": https://goo.gl/forms/OrhNmyv6fWAjr6NC3 

Επισυνάπτεται η αφίσα της Ειδίκευσης "Νέα Ελληνική Γλώσσα και Φιλολογία".

 

Ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. "Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία"

Βασίλειος Λ. Κωνσταντινόπουλος, Καθηγητής

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.