Διαφορα

Τσικνοπέμπτη: Διαβάστε πρώτα αυτό, πριν τσικνίσετε

Τσικνοπέμπτη σήμερα και οι ψησταριές θα πάρουν φωτιά, αλλά υπάρχει ένας κίνδυνος, που λίγοι γνωρίζουν και ενδεχομένως να ...σας κόψει την όρεξη.

 

 

Σύμφωνα με το δρ David Grand από την Ιατρική Σχολή Warren Alpert του πανεπιστημίου Brown στις ΗΠΑ, ο κίνδυνος αυτός προκαλείται από τις συρμάτινες βούρτσες, με τις οποίες καθαρίζουν πολλοί άνθρωποι την σχάρα.

 

Αν αυτή η βούρτσα είναι ταλαιπωρημένη, έχει σκουριάσει, ή οι μεταλλικές της τρίχες αποκολλώνται, καθώς τις τρίβετε με δύναμη επάνω στη σχάρα, τότε μία από αυτές τις τρίχες είναι αρκετή, να σας προκαλέσει πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Αυτές οι μεταλλικές τρίχες κολλούν πάνω στη σχάρα και από εκεί κολλούν πάνω στο κρέας, που ψήνετε, με αποτέλεσμα σε λίγη ώρα να βρεθούν στο στομάχι σας. Εκεί, σύμφωνα με τον δρ Grand, είναι πιθανό, να τρυπήσουν το έντερο!

 

Ακόμα χειρότερα, έχει καταγραφεί περιστατικό, με ένα τέτοιο μεταλλικό κομμάτι από βούρτσα για ψησταριές να φτάνει στο συκώτι, προκαλώντας ηπατική νόσο. Σε άλλες περιπτώσεις, έχει απαιτηθεί χειρουργική επέμβαση, για να βγάλουν οι γιατροί μεταλλικές τρίχες, που είχαν τρυπήσει το έντερο ασθενούς, ή είχαν κολλήσει στον οισοφάγο.

 

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.