Διαφορα

Στα live του "X Factor" η Βίκυ Μαριώλου από την Τρίπολη

Ψηφίζουμε την Βίκη Μαριώλου μέσα από την εφαρμογή του OPEN TV, δωρεάν!

Πώς θα ψηφίσουμε:

1)Κατεβάζουμε το app του OPEN TV (για iOS και android) από το App store ή το Playstore, αντίστοιχα.

Από την Πέμπτη 17/10 ώρα 10.00 το πρωί ανοίγοντας το app βλέπουμε ένα banner X Factor που γράφει «Κατά τη διάρκεια του LIVE ψήφισε ΕΔΩ» πάνω στο οποίο πατάμε για να κάνουμε login και να μπορέσουμε να ψηφίσουμε όταν ξεκινήσουν τα live.

2)Κάνουμε login είτε μέσω Facebook είτε μέσω gmail.

3)Η ψηφοφορία ανοίγει τη στιγμή που αρχίζει το Live. Για όσο θα τραγουδάει η Βίκη θα βλέπουμε την φωτογραφία της , το όνομα της και σε ποια ομάδα ανήκει. ( του Μιχάλη Τσαουσόπουλου #teamTsaousopoulos ) Έχουμε στην διάθεση μας 5 ψήφους τις οποίες δίνουμε στη Βίκη!

Και οι ψήφοι ισχύουν όσο η Βίκη διαγωνίζεται και στο τέλος που θα ανοίξει παλι η ψηφοφορία για κάποια λεπτά !

4)Κάθε φορά που χρησιμοποιούμε μια ψήφο, το «τικ» δίπλα από κάθε ψήφο γίνεται πράσινο. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι η ψήφος μας καταχωρήθηκε.

5)Με την ολοκλήρωση των εμφανίσεων όλων των διαγωνιζόμενων γίνεται αποσπασματική προβόλη των ερμηνειών και σε αυτό το διάστημα μπορούμε να ψηφίσουμε τη Βίκη εάν δεν έχουμε ήδη ψηφίσει.

Καλή επιτυχία Βίκυ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.