Διαφορα

"Το lockdown δεν εφαρμόζεται στις επαρχίες όπως πρέπει!"

Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Αλκης Βατόπουλος προειδοποιεί...

Οι διασωληνώσεις, τα βαριά περιστατικά και οι νεκροί από τον κορωνοϊό είναι μία εικόνα που θα παραμείνει και τις επόμενες ημέρες παραδέχθηκε ο Αλκης Βατόπουλος διότι είναι μία εικόνα του παρελθόντος, ενώ ξεκαθάρισε ότι κρούσματα υπάρχουν παντού και καμία περιοχή δεν είναι ασφαλής.

"Αίσθηση μου είναι ότι η μείωση είναι μικρότερη εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης πράγμα που σημαίνει ότι το lockdown δεν εφαρμόζεται όπως στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη στις μικρότερες πόλεις και ότι ο ιός είναι παντού και ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε πόλη που τώρα δεν έχει κρούσματα μπορεί ξαφνικά να βγει στο προσκήνιο", συνέχισε ο κ. Βατόπουλος.

Σε ερώτηση σχετικά με την άρση των μέτρων τα Χριστούγεννα σημείωσε ότι "πραγματικά υπάρχει πρόβλημα" τονίζοντας ωστόσο ότι το να υπάρξει μία κοινωνική ζωή την περίοδο των εορτών είναι πολύ σημαντική για το ηθικό των πολιτών και την οικονομία. Χαρακτήρισε προτεραιότητα το άνοιγμα των σχολείων.

Δείτε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.