Διαφορα

Lockdown και επίσημα έως τις 14/12

Την παράτασή του ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σωτήρης Πέτσας.

Παράταση του lockdown έως και τις 6 το πρωί της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι το αυξημένο ιικό φορτίο δεν μας επιτρέπει να ανοίξουμε την οικονομική δραστηριότητα. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκινώντας την ενημέρωση μίλησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων αναφορικά με όσα λέγονται για τον κορωνοϊό και την καταγραφή των κρουσμάτων. "Από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση παρείχε πλήρη εικόνα για την επιδημιολογική κατάσταση στην χώρα", είπε χαρακτηριστικά. 

Συνέχισε ανακοινώνοντας την παράταση του lockdown λέγοντας ότι: "Αυτή την στιγμή υπάρχει μια σταθεροποίηση και μείωση κρουσμάτων αλλά με αργούς ρυθμούς είπε όσον αφορά στην πορεία της πανδημίας. Το σταδιακό άνοιγμα απομακρύνεται χρονικά. Παρατείνονται τα υφιστάμενα μέτρα έως τις 14 Δεκεμβρίου". 

Ο κ. Πέτσας είπε ακόμα ότι τα μόνα καταστήματα που θα ανοίξουν θα είναι τα εποχικά.

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού είχαν αρχικά ισχύ έως τις 30 Νοεμβρίου, η πρώτη παράταση ισχύει έως τις 7 Δεκεμβρίου και πλέον η νέα παράταση οδηγεί την εφαρμογή τους έως τις 14 του μήνα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.