Διαφορα

Από συνεδρίαση σε... συνεδρίαση το άνοιγμα σχολείων

Γιατί η Επιτροπή αποφάσισε τη μετάθεση για του χρόνου!

Μόλις την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξή της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως ερωτηθείσα σχετικά με το πότε προσανατολίζεται το υπουργείο να ανάψει το πράσινο φως για την επιστροφή των μαθητών στα θρανία είχε πει ότι αυτό θα γίνει πριν την έλευση του 2021. 

Ωστόσο, όπως κάνουν πάντα όλα τα κυβερνητικά στελέχη, φροντίζουν να προσθέτουν πως ό,τι γίνει θα γίνει εφόσον συμφωνήσουν και οι καθ' όλα ειδικοί. Χθες, λοιπόν, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου η Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων άναψε "κόκκινο" για τη... θρυλούμενη επιστροφή. 

Με δεδομένο πως το επιδημιολογικό φορτίο στη χώρα παραμένει υψηλό, όλες οι ενδείξεις παραπέμπουν σε επιστροφή των μαθητών γυμνασίου και λυκείου στα θρανία με τη νέα χρονιά. Αρνητική ήταν άλλωστε και η εισήγηση των ειδικών στη χθεσινή συνεδρίασή τους. 

Για το ζήτημα αυτό, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά και από δημόσιες τοποθετήσεις, έχει υπάρξει διχογνωμία των λοιμωξιολόγων στην επιτροπή.

Οριστικές αποφάσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, μετά τη νέα συνεδρίαση των ειδικών για το θέμα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε αναλυτικά

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.