Διαφορα

Ανοίγουν κομμωτήρια, βιβλιοπωλεία και... εκκλησίες

Με 9 άτομα η λειτουργία ανήμερα Χριστούγεννα και Φώτα. Ψώνια με click away. Μικρή αλλαγή στην απαγόρευση μετακίνησης. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας είπε ξεκινώντας την ενημέρωση ότι είναι ανησυχητική η κατάσταση στη Δυτική Αττική και σε άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας. 

Είπε ότι η κατάσταση δεν είναι ικανοποιητική και έτσι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση με τον τρόπο που θα θέλαμε. Καταστάσεις συνωστισμού όπως στην Γαλλία και στην Βρετανία προκαλούν ανησυχία. 

- Αναστέλλεται το λιανεμπόριο σε όλη την Επικράτεια. Από την Κυριακή θα επιτρέπεται η μετάβαση του πελάτη στα καταστήματα μέσω του clickaway. 

- Ανοίγουν τα κομμωτήρια από την Δευτέρα 14/12/2020.

- Ανοίγουν τα βιβλιοπωλεία από την Δευτέρα 14/12/2020.

- Ανοίγουν οι εκκλησίες ανήμερα τα Χριστούγεννα και τα Φώτα με 9 άτομα στις εκκλησίες και 25 ατόμων στους μητροπολιτικούς ναούς. Δεν θα γίνει αγιασμός των υδάτων.

- Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 10 το βράδυ και έως τις 5 το πρωί, ενώ διατηρούνται τα sms. Με το 2 θα πηγαίνουμε για τα ψώνια και στα κομμωτήρια.

- 3 οι ημέρες καραντίνας για όσους έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό για το διάστημα 18/12-07/01.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης παίρνοντας τον λόγο και εξειδικεύοντας τα μέτρα είπε: Θα επιτραπεί η λιανική πώληση μόνο με click away. Δηλαδή η προαγορά, η παραλαβή από εξωτερικό χώρο του καταστήματος.  Από υπηρεσίες επιτρέπονται μόνο κομμωτήρια, κουρεία και ΚΤΕΟ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.