Διαφορα

Βέρτης, Κότσιρας και Πάολα στο..Ισραήλ!

To Ισραήλ δεν καταγράφει πλέον θανάτους λόγω κορωνοϊού και επανέρχεται στην πλήρη "κανονικότητα"!

Κατά συνέπεια, γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες- όπως ο Γιάννης Κότσιρας, η Πάολα και ο Νίκος Βέρτης- ετοιμάζονται να δώσουν συναυλίες στη χώρα μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς, ως γνωστόν, η Ελληνική μουσική έχει πολλούς οπαδούς εκεί.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των Ισραηλινών αρχών, την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, ο αριθμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού βρισκόταν "στάσιμος" στις 6.346, καθώς το Ισραήλ συνεχίζει να ηγείται στην παγκόσμια κούρσα των εμβολιασμών με πάνω από το 80% του ενήλικου πληθυσμού του να έχει κάνει το εμβόλιο για την Covid-19 και το πρόγραμμα να επεκτείνεται πλέον και σε παιδιά. 

Με μόλις έναν νεκρό να έχει καταγραφεί έκτοτε, φαίνεται ότι επιβραδύνεται αισθητά το ποσοστό των θυμάτων του νέου κορωνοϊού στη χώρα, ενώ κλείνουν η μία μετά την άλλη πτέρυγες της Covid-19 στα νοσοκομεία, το ποσοστό των ημερήσιων κρουσμάτων έχει πέσει στο 0,4% και δεκάδες χιλιάδες τεστ κορωνοϊού διενεργούνται καθημερινά.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.