Διαφορα

Τρίπολη: Συνεργασία Φιλοζωικού με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Ανακοίνωση του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ   ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Πολιτιστικός Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης  με χαρά  ανακοινώνει  τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα  CLOBAL VOLUNTEER  που προσφέρει η AIESEC  IN UOM THESSALONIKH  υλοποιώντας  και το τρέχον έτος ένα διευρυμένο πρόγραμμα εθελοντισμού για φοιτητές,  όχι μόνο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας,  αλλά διεθνώς. 

Σκοπός  της εν λόγω δράσης του Φιλοζωικού Συλλόγου Τρίπολης, είναι να παρέχει  τη δυνατότητα στους φοιτητές να  έρθουν σε επαφή, να  συγχρωτιστούν, να ζήσουν τα αδέσποτα ζώα, να γνωρίσουν τον κόσμο τους, ,τις ανάγκες τους, την  αγάπη ,την αφοσίωση χωρίς προϋποθέσεις, να βιώσουν συναισθήματα που όλοι όσοι ζούμε μαζί τους τα βιώνουμε καθημερινά και μας τα παρέχουν ανιδιοτελώς και απλόχερα. Επίσης   να προάγει την ιδέα του εθελοντισμού και της προσφοράς σε ζώα, και όχι μόνο. Κάθε ζωή έχει αξία και πρέπει να  της συμπεριφερόμαστε ως έτσι. Δηλαδή με αξιοπρέπεια και σεβασμό.  

Ο Σύλλογος μας αναγνωρίζοντας και τιμώντας την προσφορά των εθελοντών, θα τους παρέχει διαμονή και την ευκαιρία να γνωρίσουν, να ζήσουν εκ του σύνεγγυς ανθρώπους , μαγευτικά  τοπία, γεύσεις  και την ιστορία  της Αρκαδικής γης.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στο Παράλιο Άστρος το χρονικό διάστημα  μεταξύ 2 Αυγούστου και 6 Δεκεμβρίου του 2021 σε τρία κύματα, πρώτο κύμα 2-8 έως 13-09 δεύτερο 12-9 έως 25-10 τρίτο  25-10 έως 6-12. Οι φοιτητές που ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή, μέσω του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, θα απασχοληθούν  την ανωτέρω χρονική περίοδο ,προσφέροντας  εθελοντικά  το χρόνο,  τη φροντίδα, την αγάπη,  την εργασία  τους.

 Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Τρίπολης ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά, όλους τους φοιτητές που δήλωσαν συμμετοχή  στο πρόγραμμα και τους υπόσχεται πως η εμπειρία που θα αποκομίσουν με την εθελοντική τους  εργασία- προσφορά , συνύπαρξη  με ζώα, που περισυλλέχθηκαν χαμένα, έρμαια της  πείνας, των κακουχιών  κακοποιημένα,  φοβισμένα ,εγκαταλελειμμένα θα  είναι μοναδική και αλησμόνητη.

Ας γίνει η αγάπη για τα ζώα προνόμιο όλων μας!

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.