Διαφορα

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από την ΚΝΕ

Διαβάστε πως μπορείτε να συνδράμετε...

Η ΚΝΕ στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ, οργανώνει την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

Το Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «Οδηγητή» έχει αποτελέσει διαχρονικά, σημείο αναφοράς για την έκφραση της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης για το λαό και τη νεολαία.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη, στην Πλ. Αρεως την Τρίτη 7 Σεπτέμβρη στις 20:00

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν οι πυρκαγιές τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πάλης για την προστασία της ζωής, της λαϊκής περιουσίας και του περιβάλλοντος με όλους τους τρόπους: Στα μέτωπα των πυρκαγιών, αλλά και στην οργάνωση της αλληλεγγύης και της διεκδίκησης όπως κάλεσε το Κόμμα μας όλο το λαό από την πρώτη στιγμή.

Ήδη σε δεκάδες φεστιβαλικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα εκφράζεται με πολύμορφο τρόπο η αλληλεγγύη, εκδηλώνεται η στήριξη στις πρωτοβουλίες των εργατικών σωματείων και μαζικών φορέων για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, με την ανταπόκριση να είναι σημαντική.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.