Διαφορα

Το "ευχαριστώ" του Φιλοζωϊκού Τρίπολης στην Περιφέρεια Αττικής

Ανάρτηση σχετικά με την αμέριστη βοήθεια που προσφέρθηκε στα πυρόπληκτα ζώα της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης.

Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, την Περιφερειακή σύμβουλο κ. Φωτεινή Δαλιάνη, για την πολύτιμη βοήθεια , σε τροφές και φαρμακευτικό υλικό για τα πυρόπληκτα ζώα από την περιοχή της Γορτυνίας και της Μεγαλόπολης.

Επιπλέον σήμερα είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στην βάση μας στο Παράλιο Άστρος, την αντιπεριφερειάρχη Αττικής κ. Λουκία Κεφαλογιάννη , που μας επισκέφθηκε συνοδευόμενη από δυο κτηνιάτρους που περιποιήθηκαν τα πυρόπλυκτα ζωάκια που φροντίζει ο σύλλογος μας.

Μας γεμίζει με αισιοδοξία να βλέπουμε την πολιτική ηγεσία να σκύβει με τόση ευαισθησία και πολιτισμό , στα ζωάκια που τόσο έχουν υποφέρει από τις καταστροφικές πυρκαγιές . Την ευχαριστούμε θερμά και φυσικά θα είναι χαρά μας να επαναληφθεί η επίσκεψη κάτω από ποιο ευνοϊκές συνθήκες! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.