Διαφορα

Οι Πελοποννήσιοι Νοτίου Αμερικής συνδράμουν τους πυρόπληκτους

Επιστολή του συλλόγου "Ο Γέρος του Μοριά" προς τον Π. Νίκα.

Τη συμπαράσταση των μελών της προς τους πυρόπληκτους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου επισημαίνει σε επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα η Ενωση Πελοποννησίων Νοτίου Αμερικής “Ο Γέρος του Μοριά”, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι προτίθενται να συνδράμουν με όποιον τρόπο κριθεί προσφορότερος.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Μπουένος Άιρες , Αυγούστου 2021
Κ. Παναγιώτης Ε. Νίκας
Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Αγαπητοί συμπατριώτες μας,

Από την κοινότητά μας Unión Helénica Peloponense o Gueros tou MORIÁ (Παμπελοποννησιακός Σύλλογος Νότιας Αμερικής Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ) με έδρα το Μπουένος Άιρες της Αργεντινής. Ο μοναδικός εθνοπεριφερειακός Σύλλογος της Πελοποννήσου σε ολόκληρη τη Νότια Αμερική, (εθνική τοπική οργάνωση) στέκεται αλληλέγγυος σε όλους τους κατοίκους της περιφέρειας της Πελοποννήσου, για τις ανυπολόγιστες απώλειες που προκάλεσαν αυτές οι πυρκαγιές, πλήττοντας για άλλη μια φορά το κοινωνικό, πολιτιστικό και οικονομικό ιστό της αγαπημένης μας περιοχής της Πελοποννήσου.

Η μητέρα πατρίδα πενθεί, και εμείς από την ομογένεια της διασποράς, στέλνουμε με την καρδιά μας, την πιο θερμή αγκαλιά, στους κατοίκους ολόκληρης της Πελοποννήσου, καθιστώντας τον εαυτό μας διαθέσιμο για οτιδήποτε χρειαστείτε. Προσευχόμενοι για το τέλος αυτών των τρομερών γεγονότων, που έχουν βλάψει και βλάπτουν τη μακρινή και αγαπημένη μας γη, σας αποχαιρετούμε, ευχόμενοι η επόμενη επιστολή μας να σχετίζεται με μελλοντικά σχέδια ζωής.

Χαιρετούμε εσάς και τους κατοίκους της περιοχής με γνήσια και ειλικρινή εκτίμησή.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.