Διαφορα

Το 22% των αστυνομικών δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί

"Δεν υπάρχει θέμα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην Αστυνομία", δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ποσοστό 22% των αστυνομικών δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, σημειώνοντας -ωστόσο- πως ο αριθμός αυτός είναι κάτω από το μέσο ορό της επικράτειας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει θέμα να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός στην Αστυνομία, όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός στη Θεσσαλονίκη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημείωσε ότι το μήνυμα είναι ασφάλεια για όλους και προανήγγειλε ότι η Αστυνομία θα είναι σκληρή και αποτελεσματική απέναντι στο έγκλημα.

Όπως είπε, πρέπει να αυξηθεί η παρουσία της αστυνομίας στις γειτονιές και ιδιαιτέρα στην Αττική οπού είναι το 70% της εγκληματικότητας, άλλα και να ενισχυθούν τα αστυνομικά τμήματα.

Σχετικά με την πανεπιστημιακή αστυνομία διευκρίνισε ότι σε ένα δίμηνο θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τα 400 άτομα και αυτο πρέπει να γίνει σε συνεργασία με τους πρυτάνεις. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.