Διαφορα

Η καθημερινότητα των Λιγνάδη-Φιλιππίδη στις φυλακές Τρίπολης

Τηλεοπτικό ρεπορτάζ περιγράφει πως κυλά το 24ωρο των δύο ανδρών στον 3ο θάλαμο των φυλακών.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν: "ο κ. Λιγνάδης φέρεται πολύ φυσιολογικά και φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο κλίμα των φυλακών δίχως να έχει πρόβλημα με κανέναν και συνομιλεί με όλους. Χωρίς να ζητάει ιδιαίτερα πράγματα, συναντιέται με τον δικηγόρο του και μιλάει στο καρτοτηλέφωνο που βρίσκεται στο προαύλιο."

Εντελώς αντίθετη είναι η εικόνα του γνωστού ηθοποιού για τον οποίο αναφέρθηκε: "Σχετικά με τον κ. Φιλιππίδη μου περιγράφουν έναν άνθρωπο πάρα πολύ κλειστό, πάρα πολύ στενάχωρο. Τον επισκέπτονται ο δικηγόρος και η σύζυγος του. Ρώτησα εάν έχει πάει και ο γιος του εκεί αλλά μου είπαν πως δεν τον έχουν δει. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Μπορεί να έχει πάει και να μην έχει πέσει στην αντίληψη τους. Δεν έχει πολύ μεγάλες επαφές με την φυλακή και τον κόσμο της φυλακής".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.