Διαφορα

Netflix: Αυξάνεται το κόστος συνδρομής

Φωτογραφία: video screen/ Netflix

Η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα έγινε ήδη πιο ακριβή σε ΗΠΑ και Καναδά

Σύμφωνα με το CNN, στις ΗΠΑ η τιμή για το βασικό πακέτο αυξήθηκε κατά ένα δολάριο και πλέον κοστολογείται στα 9,99 δολάρια το μήνα. Για το "standard" κατά 1,5 δολάριο με την νέα τιμή να φθάνει τα 15,49 δολάρια το μήνα και για το "premium" κατά 2 δολάρια (19,99 δολάρια το μήνα).

Στον Καναδά, η τιμή παρέμεινε σταθερή για το βασικό πλάνο, ενώ για το "standard" αυξήθηκε στα 16,49 δολάρια από 14,99 και για το "premium" στα 20,99 δολάρια από 18,99.

Ανάλογες ανατιμήσεις είναι βέβαιο πως θα υιοθετηθούν και για ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ αυτών και για την Ελλάδα. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως "κατανοούμε ότι οι άνθρωποι πλέον έχουν περισσότερες επιλογές διασκέδασης από ποτέ και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ακόμα καλύτερη εμπειρία στα μέλη μας. Ενημερώνουμε τις τιμές μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών ψυχαγωγίας. Όπως πάντα, προσφέρουμε μια σειρά από πακέτα ώστε τα μέλη να μπορούν να επιλέξουν μια τιμή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό τους".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.