Διαφορα

Νέα διεθνής διάκριση για τo τουριστικό σποτ "Peloponnese-Greece beyond the obvious"

Διαβάστε το βραβείο που κέρδισε στον διαγωνισμό του International Tourism Film Festival Africa του Cape Town -του διεθνώς γνωστού CIFFT Circuit.

Το τουριστικό σποτ “Peloponnese – Greece beyond the obvious”, που δημιουργήθηκε για την προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, απέσπασε μία ακόμα διεθνή διάκριση, λίγες μόλις μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στα Νew York Festivals.

Συγκεκριμένα το video που δημιούργησε η Unlimited Creativity για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, μετείχε στο International Tourism Film Festival Africa του Cape Town -του διεθνώς γνωστού CIFFT Circuit- και κατέκτησε το ασημένιο βραβείο, στην κατηγορία Tourism Destination: Region.

Οπως αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, στον φετινό διαγωνισμό έλαβαν μέρος 315 φιλμ τουριστικού marketing από 55 χώρες, ενώ η διεθνής κριτική επιτροπή αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Το International Tourism Film Festival Africa αποτελεί μέρος από το 2019 του CIFFT Circuit, του οργανισμού που διεξάγει τον μεγαλύτερο διαγωνισμό τουριστικών φιλμ παγκοσμίως. Το CIFFT Circuit βραβεύει τα καλύτερα τουριστικά videos από όλον τον κόσμο, σε πέντε θεματικές κατηγορίες και ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου.

Την παραγωγή του video υλοποίησε η Indigo View – Creative Media Productions με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Γκότση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.