Διαφορα

Μεγαλόπολη: Δημοπρασία για εκμίσθωση περιπτέρου στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που δημοσίευσε ο δήμος Μεγαλόπολης.

Διακήρυξη δημοπρασίας πλειοδοτική, φανερή και προφορική για την εκμίσθωση μιας θέσης περιπτέρου μετά του κουβουκλίου εμβαδού 12,25 μ² το οποίο βρίσκεται επί της πλατείας Ηρώων Πολυτεχνείου Μεγαλόπολης της Δ.Ε. Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης που περιγράφεται παρακάτω και καλούμε τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Είδος Ακινήτου: Μια θέση περιπτέρου μετά του κουβουκλίου εμβαδού 12,25 μ²

Τόπος: Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Μεγαλόπολης της Δ.Ε. Μεγαλόπολης του Δήμου Μεγαλόπολης.

Χρήση ακινήτου: Το μίσθιο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά ως περίπτερο (εντασσόμενο στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου σύμφωνα με το άρθρο της Υγ. Διάταξης Υ1γ/Γ.Π/ οικ.47829/ 21.06.2017 (ΦΕΚ 2161/23.06.2017 τεύχος Β’) , ο δε μισθωτής έχει την υποχρέωση να εφοδιαστεί με τις απαιτούμενες εκ του Νόμου άδειες και να τηρεί τους υγειονομικούς όρους και προϋποθέσεις λειτουργίας .

Πάσα επισκευή ή άλλη συμπληρωματική εργασία – επέμβαση κατά τον χρόνο της μισθώσεως που θα απαιτηθεί να γίνει, θα γίνει μόνο μετά από έγκριση της δημοτικής αρχής και θα βαρύνει τον μισθωτή ο οποίος δεν δικαιούται να ζητήσει από τον Δήμο καμία αποζημίωση κατά την λήψη του χρόνου της μισθώσεως.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 03 Ιουνίου 2022 ημέρα από ώρα 11:00 μέχρι 11:30 π.μ. στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μεγαλόπολης (Σταθοπούλου & Π. Κεφάλα 10 – Μεγαλόπολη).

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε την Προκήρυξη ή να την αντλήσετε από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ με ΑΔΑ:ΨΝ31ΩΛ8-1Η2

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.