Διαφορα

ΔΕΥΑΤ: Μείωσε την αλόγιστη χρήση νερού από σήμερα! (vd)

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ανάγκη για εξοικονόμηση νερού όμως, βαραίνει όλους μας!

Η λειψυδρία των τελευταίων ετών αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα και το πιθανότερο είναι ότι θα έχει σοβαρό αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο τα επόμενα χρόνια.

Τα αποθέματα νερού μειώνονται, ενώ η ζήτηση αυξάνεται συνεχώς.

Η ανομβρία, η ξηρασία και η κλιματική αλλαγή επιβάλουν τη θέσπιση μέτρων εξοικονόμησης νερού και τη μείωση των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης.

Σε αυτό το πλαίσιο η ΔΕΥΑΤ, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκαθιστά άμεσα τις βλάβες του δικτύου αλλά και να εκσυγχρονίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις της.

Η ανάγκη για εξοικονόμηση νερού όμως, βαραίνει όλους μας!

Η λήψη απλών μέτρων στην καθημερινότητά μας μπορεί να βοηθήσει σημαντικά σε αυτήν την προσπάθεια. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που παρατηρείται αυξημένη κατανάλωση, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού.

Προτρέπουμε όλους τους συμπολίτες μας να ακολουθούν τις οδηγίες εξοικονόμησης νερού που αναγράφονται αναλυτικά στη σελίδα της ΔΕΥΑΤ, https://deyatrip.gr/exoikonomisi-neroy 

ΔΕΥΑ Τρίπολης
Δ/νση: Ιωάννη Παπαδημητρίου (Καθηγητή Χειρουργικής), Τρίπολη
www.deyatrip.gr   

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.