Διαφορα

Ενίσχυσε τον "στόλο" της η Π.Ε. Αρκαδίας

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Παραδόθηκαν δύο καινούργια διπλοκάμπινα ημιφορτηγά 4×4 για τις ανάγκες των υπηρεσιών της.

Παρελήφθησαν χθες, Πέμπτη 11 Αυγούστου, τα πρώτα 2 από τα συνολικά 5 καινούργια διπλοκάμπινα ημιφορτηγά 4×4 στην προμήθεια των οποίων προέβη η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τις ανάγκες των υπηρεσιών της.

Τα 2 οχήματα παραδόθηκαν ήδη στην Π.Ε. Αρκαδίας, ενώ τα υπόλοιπα 3 θα διατεθούν, από ένα, στις Π.Ε. Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Η συνολική δαπάνη για τα εν λόγω οχήματα ανήλθε σε 184.999,94 ευρώ, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια.

"Σταδιακά θα αντικατασταθεί όλος ο στόλος οχημάτων της Περιφέρειας με σύγχρονης τεχνολογίας οχήματα, ώστε οι υπάλληλοι να μετακινούνται ασφαλώς, ενώ ήδη έχουν αποσυρθεί τα ενεργοβόρα και ρυπογόνα οχήματα", σημείωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, υπενθυμίζοντας ότι ήδη έχουν τεθεί στη διάθεση των υπηρεσιών στις 5 Π.Ε. και 11 ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.