Διαφορα

Τεγέα: Πωλούνται επικίνδυνα αντικείμενα ακόμα και σε ανηλίκους;

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia938.gr, κάποιοι "πάγκοι" στην Εμποροπανήγυρη της Τεγέας, παραβιάζουν καθημερινά το νόμο

Ειδικότερα, φέρονται να πωλούν επικίνδυνα αντικείμενα (φωτ. κάτω)- των οποίων απαγορεύεται, γενικώς, η εμπορία- και σε ανηλίκους, με ότι αυτό συνεπάγεται. Καθώς, και στην Τρίπολη, έχουμε μια σχετική αύξηση της παραβατικότητας των ανηλίκων, όπως, τουλάχιστον, αφήνουν να υποθέσουμε τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αντιλαμβάνεστε πόσο "ευαίσθητο" είναι το ζήτημα. 

Καθώς, ως γνωστόν, η αστυνομική παρουσία στο χώρο της Εμποροπανήγυρης είναι έντονη, προφανώς γίνονται ή θα γίνουν οι ανάλογοι έλεγχοι.

Μπορεί η "επανάκαμψη" του Πανηγυριού να είναι ένα γεγονός καταρχάς θετικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επικρατεί η λογική της...."ξέφραγης αμπέλου".....

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.