Διαφορα

Γουρουνοπούλα στο πανηγύρι της Αγ. Θεοδώρας έστειλε... 15 άτομα στο νοσοκομείο

Την υπόθεση ερευνούν οι υγειονομικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τρόφιμου που κατανάλωσαν.

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου γιόρταζε ο ναός της Αγίας Θεοδώρας στο χωριό Βάστα Αρκαδίας και, όπως κάθε χρόνο, πλήθος κόσμου επισκέφθηκε την εκκλησία και την περιοχή.

Αμέσως μετά, όμως, πολλά άτομα άρχισαν να διαμαρτύρονται για κοιλιακό πόνο και άλλα συμπτώματα. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν άνθρωποι που νόσησαν, το κακό έγινε... από γουρουνοπούλα που αγόρασαν από πλανόδιο πωλητή.

Όπως σημειώνεται σε ρεπορτάζ του tharrosnews, αρχικά πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, διότι πολλοί ήταν κάτοικοι από διπλανό χωριό της Μεσσηνίας, αλλά καθώς τα κρούσματα αυξάνονταν μετέβησαν τελικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τρία άτομα χρειάστηκαν νοσηλεία.

Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τρόφιμου που κατανάλωσαν, αν και όλες οι μαρτυρίες συνηγορούν πως όσοι νόσησαν είχαν καταναλώσει γουρουνοπούλα που αγόρασαν πλανόδιο πωλητή.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.