Διαφορα

Η πρώτη Ελληνίδα trans που ανέβηκε στην πασαρέλα για τον οίκο Prada

Φωτογραφία: instagram

Η Καίτη Γκραμμά έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στο «GNTΜ», όπου τελικά δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι λόγω νομικών προβλημάτων.

Το μοντέλο δεν είχε προλάβει ακόμα να αλλάξει φύλο στην ταυτότητά του. Το 2018, η 24χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου και πλέον η Καίτη είναι επίσημα γυναίκα.

Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά για την Καίτη Γκραμμά η οποία αφού έκανε την επέμβαση ζει στο εξωτερικό και συνεργάζεται με σπουδαίους σχεδιαστές. Το 2019 η ίδια υπέγραψε με γαλλικό πρακτορείο μοντέλων, ενώ αυτή την περίοδο συνεργάζεται με γνωστούς οίκους μόδας σε Ιταλία και Αγγλία.

Το μοντέλο έκανε ένα όνειρό του πραγματικότητα και πριν από λίγες ώρες περπάτησε στην πασαρέλα του οίκου Prada στο Μιλάνο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και γόβες, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας. Η ίδια ανακοίνωσε το γεγονός στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Μετά από 109 χρόνια η πιο επιτυχημένη και διάσημη μάρκα μόδας στην Ιταλία αποφάσισε να συμπεριλάβει για πρώτη φορά ένα τρανσέξουαλ μοντέλο στην επίδειξή της, περήφανη για την κοινότητά μου. Αυτό το κορίτσι είναι από την Ελλάδα περήφανη για τη χώρα μου. Αυτό το κορίτσι είμαι εγώ... περήφανη για τον εαυτό μου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο και τις φωτογραφίες η Καίτη Γκραμμά.

Πηγή: ethnos.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.