Διαφορα

Αγανακτισμένοι πολίτες με τις προμήθειες των τραπεζών

Πολίτες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς και τις τραπεζικές προμήθειες που τους επιβάλλονται.

Επιπλέον οικονομικές επιβαρύνσεις καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πολίτες καθώς εκτός από τις αυξήσεις των λογαριασμών σε ρεύμα, φυσικό αέριο, νερό και κινητή τηλεφωνία, σε κάθε πληρωμή χρεώνονται και τις τραπεζικές προμήθειες.

Πολίτες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς και τις τραπεζικές προμήθειες που τους επιβάλλονται, δηλώνοντας παράλληλα "ότι σε λίγο καιρό θα τους χρεώνεται και ο αέρας που αναπνέουν".

Ενδεικτικά στον γκισέ ή τα μηχανήματα των καταστημάτων η πληρωμή της εφορίας έχει επιβάρυνση 1,50 ενώ μέσω e-banking για την ΔΕΗ το κόστος είναι 1,40 ευρώ και για το νερό, κινητό και σταθερό 0,60 λεπτά και της πιστωτικής 0,90 λεπτά.

«Δεν φτάνει που οι λογαριασμοί έχουν πάει στα ύψη και δεν μπορούμε να τους πληρώσουμε, πρέπει να δώσουμε και προμήθεια στις τράπεζες. Αυτό είναι απαράδεκτο. Γιατί κάθε μήνα να δίνουμε περίπου στα 10 ευρώ στις τράπεζες; Με ποια λογική; Δεν είναι παράνομο αυτό;», αναρωτιέται στα Dnews, η συνταξιούχος κα. Κατερίνα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.