Διαφορα

Λαμπρόπουλος: Η Περιφέρεια αρωγός με κάθε δυνατό τρόπο στο ΕΚΑΒ

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Διοικητικών –Οικονομικών Θεμάτων με τον διευθυντή της 10ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ.

Οι ανάγκες της 10ης Περιφέρειας του ΕΚΑΒ συζητήθηκαν στην διάρκεια συνάντησης που είχε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών –Οικονομικών Θεμάτων Χρήστος Λαμπρόπουλος με τον διευθυντή της 10ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Κώστα Κατσαρό.

Στη διάρκεια της συνάντησης, η οποία έγινε σε συνέχεια προηγούμενης με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, αναζητήθηκαν οι δυνατότητες προκειμένου να ενισχυθεί το ΕΚΑΒ μέσω του νέου ΠΕΠ/ΕΣΠΑ 2021-2027.

Ο Χρ. Λαμπρόπουλος επισήμανε, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Περιφέρεια, πως το ΕΚΑΒ "επιτελεί έναν σημαντικό ρόλο και προσφέρει αδιάκοπα τις υπηρεσίες του, πολλές φορές σε δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες -όπως συνέβη την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού- και γι’ αυτό η Περιφέρεια θα είναι αρωγός με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι εργαζόμενοί του".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.