Διαφορα

"Όχι στις ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΕΛΜΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ / ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ & ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Συνεχίζουμε από εκεί που 2 χρόνια πριν, πάλι με τη δράση των συλλόγων μας και όλου του εκπαιδευτικού κινήματος ακυρώσαμε στην πράξη τις ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών με μαζική αποχή του 95% των συναδέλφων ! 

Ο αυταρχισμός και η προσπάθεια χειραγώγησης δε θα περάσουν!

Θεωρούμε πολύ αρνητική εξέλιξη την πρόσφατα δημοσιευμένη απόφαση-κυβίστηση  του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και των παρατάξεων ΔΑΚΕ και ΠΕΚ που προτρέπουν όλους μας σε  συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές αιρετών κόντρα στην προηγούμενη ομόθυμη απόφαση του κλάδου. 

Είναι τόσο γρήγορη η μεταστροφή τους, που εκ του πονηρού προέκυψε και κρύβει πολλές παγίδες.

Είναι βέβαιο  ότι η  συμμετοχή στις ηλεκτρονικές εκλογές:

νομιμοποιεί/υλοποιεί το νόμο Χατζηδάκη 

ανοίγει το δρόμο επιβολής των ηλεκτρονικών διαδικασιών και στα σωματεία μας με στόχο την αποσάθρωσή τους 

υπονομεύει τη δημοκρατία στην εκπαίδευση και το συνδικαλιστικό κίνημα

προάγει τη νοθεία και τον εκβιασμό καθώς αφαιρεί κάθε δυνατότητα όχι μόνο στα σωματεία να έχουν καταλόγους ψηφισάντων αλλά -το πρωτοφανές- ακόμα και στις ίδιες τις εφορευτικές επιτροπές!! 

Φυσικά οι ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ δεν  θα αναγνωρίσουμε κανέναν ψευδοαιρετό που θα δεχτεί να εκλεγεί από εκλογές-παρωδία στο βωμό της προσωπικής του ανέλιξης και προβολής υπηρετώντας πελατειακές σχέσεις για πολιτικά,προσωπικά ή άλλα  συμφέροντα. Οι εκλεγμένοι  με αυτή την πρωτόγνωρη διαδικασία, δεν θα αποτελούν αιρετούς-συμπαραστάτες  αλλά τα στηρίγματα της επιβολής της κυβερνητικής πολιτικής των αρίστων στον κλάδο.

 ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

 Για να έχουμε σωματείο, συνδικάτο, αιρετούς όπως εκλέγουμε εμείς

 ΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ 

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.