Διαφορα

Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. Μεγαλόπολης

Φωτογραφία: megalopoli.gov.gr

Με αφορμή την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη κ. Νικηφόρου.

Σας προσκαλούμε όπως, την 11η του μήνα Νοεμβρίου του έτους 2022, ημέρα της εβδομάδας  Παρασκευή  και ώρα  10:00 π.μ., προσέλθετε  σε έκτακτη συνεδρίαση  η οποία θα γίνει δια περιφοράς, προκειμένου να συζητηθεί  και να ληφθεί απόφαση, για το παρακάτω θέμα:

1. Έγκριση δαπάνης – Διάθεση πίστωσης για την προμήθεια Εγκολπίου & Επιστήθιου Σταυρού για το νέο Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως.

Κρίνεται κατεπείγουσα η συζήτηση του θέματος, για την άμεση προώθησή του, στο πλαίσιο της διεξαγωγής  τελετής ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ.κ. Νικηφόρου, που θα γίνει στη Μεγαλόπολη,  στις 20/11/2022.

Οι σχετικές διαδικασίες λαμβάνουν χώρα δια περιφοράς,  κατά τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07.06.2010 τεύχος Α΄), όπως έχουν ισχύ.

· Χρόνος Έναρξης Συνεδρίασης: 10:00

· Χρόνος Λήξης Συνεδρίασης:  10:30

–  Τρόπος και διαδικασία Διεξαγωγής Συνεδρίασης: Κάθε Δημοτικός Σύμβουλος καλείται να τοποθετηθεί και να ψηφίσει για κάθε θέμα με e-mail, το οποίο θα αποσταλεί στο E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., ή με sms μέσω κινητού τηλεφώνου, το οποίο θα αποσταλεί στο κινητό τηλέφωνο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (6972052847), εντός του καθορισμένου χρόνου διεξαγωγής της Συνεδρίασης. Σημειωτέον ότι, τόσο στο e-mail όσο και το sms, θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο κάθε Δημοτικού Συμβούλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.