Διαφορα

Η Κ. Νικολάκου για τις εξελίξεις με την "Κιβωτό του κόσμου"

Ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα από την περιφερειακή σύμβουλο με την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος".

Εξετάζονται καταγγελίες για τις φρικτές συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στην «Κιβωτό του κόσμου»!

Οι δημοσιογράφοι  ,που τόσα χρόνια επαινούσαν μετά μανίας τον επικεφαλής της δομής, σήμερα τον καταδικάζουν χωρίς έλεος !

Οι Κυβερνητικοί ,πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί  παράγοντες που χρηματοδοτούσαν  γενναία τη δομή ,σήμερα περιορίζονται να λένε  ότι παίρνουν πίσω τις δωρεές και τις χρηματοδοτήσεις !

Η Εκκλησία που γνώριζε ότι ένας ιερέας ήταν επικεφαλής αυτής της δομής, σήμερα περιορίζεται να λέει ότι δεν δεχόταν να ενταχθεί στην εποπτεία της Αρχιεπισκοπής και σήμερα λαμβάνει αυστηρές αποφάσεις!

Αν ισχύουν λοιπόν οι καταγγελίες αποδεικνύεται ότι …

Οι δημοσιογράφοι δεν έκαναν ποτέ μεχρι σήμερα ρεπορτάζ για να αποκαλύψουν τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών, την ώρα που αποθέωναν τον επικεφαλής της! 

Οι πολιτικοί και αυτοδιοικητικοί θεσμοί δεν έκαναν ποτέ έλεγχο στη λειτουργία της δομής πριν την  χρηματοδοτήσουν  και βγάλουν τις σχετικές φωτογραφίες για να επικοινωνήσουν τις ευαισθησίες τους !

Η εκκλησία της οποίας ο ιερέας ήταν μέλος της, ποτέ δεν αναρωτήθηκε γιατί αρνήθηκε την πρόταση της  να ενταχθεί η δομή  στην εποπτεία της !

Νοιώθω  «ένοχη»  γιατί και εγώ επαινούσα πάντα αυτή τη δομή χωρίς να έχω γνώση, απλά είχα πειστεί από τη διαμόρφωση της κοινής γνώμης …

Αν τελικά αποδειχθούν αληθινές οι  καταγγελίες…ποιος θα είναι υπεύθυνος ;

Ποιες κρατικές υπηρεσίες έχουν  την ευθύνη για τον έλεγχο των συνθηκών διαβίωσης των μικρών αυτών φοβισμένων παιδικών ψυχών ;

Στις δομές αυτές εργάζονταν ψυχολόγοι ,κοινωνικοί λειτουργοί ;Υπάρχουν σχετικά πορίσματα ;

Οι απουσίες των παιδιών από το σχολείο για μεγάλα χρονικά διαστήματα ,ελέγχθηκαν από την εκπαίδευση ;

Ποιες κρατικές υπηρεσίες έχουν την ευθύνη για τον έλεγχο των εκατομμυρίων ευρώ που διαχειριζόταν μία  ΜΚΟ ;

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.