Διαφορα

Λαμπρόπουλος: Η Αρκαδία ιδανικός τόπος και για αθλητικό τουρισμό

Φωτογραφία: ppel.gov.gr

Στη Βυτίνα για το Χειμερινό Ράλλυ βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου.

"Η Αρκαδία διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που την καθιστούν ιδανικό τόπο και για αθλητικό τουρισμό, όλο τον χρόνο, και η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην τόνωση της οικονομίας των τοπικών κοινωνιών μέσω των αθλητικών δραστηριοτήτων".

Τα παραπάνω σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Χρήστος Λαμπρόπουλος αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών, Οικονομικών, Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης, κατά την εκκίνηση του δεύτερου σκέλους του Χειμερινού Ράλλυ, το πρωί της περασμένης Κυριακής 20 Νοεμβρίου, στην κεντρική πλατεία της Βυτίνας και στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 60 οδηγοί.

Το χειμερινό ράλλυ, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλιών Αυτοκινήτων (ΦΙΛΠΑ), συμπλήρωσε τα 35 χρόνια του και για τον σκοπό αυτό επελέγη η Βυτίνα, αλλά και τα γύρω χωριά, για να δοθεί ένα ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση. 

Οι οδηγοί των παλιών καλοδιατηρημένων αυτοκινήτων είχαν την ευκαιρία να περάσουν από την Αλωνίσταινα, το Χρυσοβίτσι, το Λιμποβίσι, την Ελάτη, το Πυργάκι, τα Μαγούλιανα και το Βαλτεσινίκο, χωριά που έχουν αναπτύξει χειμερινό τουρισμό.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.