Διαφορα

Ενισχύεται ο στόλος της ΕΛ.ΑΣ. και στην Αρκαδία

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Παρελήφθησαν 63 νέα οχήματα τα οποία εντάσσονται στον στόλο της Ελληνικής Αστυνομίας, για την κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για:

-25 επιβατικά οχήματα υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος», του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.

-34 ειδικά οχήματα μεταγωγής κρατουμένων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω του κρατικού προϋπολογισμού και κατανέμονται σε υπηρεσίες επιφορτισμένες με αρμοδιότητες μεταγωγής κρατουμένων.

-4 οχήματα μεταφοράς κάτω των δέκα (10) ατόμων, υπηρεσιακού χρωματισμού, που αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020» του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και κατανέμονται σε αστυνομικές υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου. 

Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών ενισχύεται και αναβαθμίζεται σημαντικά η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ παράλληλα βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.